Още изгледи

каталожен номер (SKU):staklen-raft-60x12
30,00 лв.

Описание на продукта

Подробности

Протегнете се за последно и вземете Вашия стилен рафт за баня

Това протягане ще е един път. Защото от Smart Care може да си вземете точния стъклен рафт за стена в банята.

И защото той ще се впише безупречно в интериора.

Просто поставете стила и комфорта на:

- Стъклен рафт за баня с подходящ размер: Стандартният размер е 60x12см. Но Smart Care поставяме стила във всяка баня с въображение. За да поставим Вашите идеи на първо място, изработваме стъклени рафтчета по индивидуален размер.

- Стъкло за рафт с подходящата дебелина: Освен удобно, всяко поставяне трябва да е и надеждно. Затова Smart Care приемаме, че дребното рафтче е с голямо значение. То трябва да гарантира надеждна подкрепа за комфорта. Е, нашето го прави. Дебелината от 6 мм. на стъклото е оптимална за съчетанието елегантна визия-надеждна поддръжка.

- Два професионални фиксатора за стена: Понеже искаме да превърнем самото протягане в дреболия, в нещо, за което не мислите, сме обезпечили допълнително сигурността. Наистина имате опора за тоалетните принадлежности – и за комфорта.

- Категорично елегантен дизайн: Не е дреболия да имате петно в банята, което всеки път Ви избожда очите. Нашият стъклен рафт ще ги гали. Линиите са прави, строго елегантни, категорично излъчващи модерност. А цялата безупречно правоъгълна повърхност се превръща в стилна сцена за Вашите тоалетни принадлежности и аксесоари за баня.

  •  

Протегнете се за ефектен завършек в интериора. И добавете изящна капка умна грижа за комфорта – със Smart Care.

 

Допълнителна информация

Допълнителна информация

ПроизводителSmart Care