Няма да се плашите от малкото пространство в банята си. Тя може да стане функционална и уютна, независимо от по-скромния си размер.

Умен подход към интериора и оттам умен избор на продукти за баня трябват...

И се получава.

Получава се и дори да сложите модерен модел душ кабина...

 

Ъглова душ кабина за функционална баня

Ако банята е по-малка, трябва да използвате всяко пространство. Понякога обаче има възможност едновременно да оползотворите място в банята, да постигнете стилов ефект и да придадете функционалност на интериора.

И трите цели може да се постигнат отведнъж с една комфортна ъглова душ кабина. Защо?

Ако банята не позволява кой знае колко мащабни проекти, ъгловите мебели придават стил и едновременно с това обират пространство, което иначе би останало неусвоено.

Така всъщност една модерна ъглова душ кабина с плъзгащи се врати, става капка интериорен стил, а също и функционално решение.

Практично усвоеният ъгъл от този модел душ кабина за малка баня позволява постигане на елегантност и достатъчно място, за да не си удряте лактите, докато се къпете.   

 

А проблемът обща баня с тоалетна?

Да, това е другото ограничение в интериора на бани в доста домове у нас. Не стига, че е малка, ами е комбинирана с тоалетна банята...

И пада едно мъдруване при избор на душ кабина, че и въобще на мебели за баня... Страшна работа.

Функционално е всъщност, ако успеете да скалъпите по-изкусурен интериор и усвоите пространство. Така например ъгловата душ кабина обира ъглите и изглежда стилно.

Обаче ако банята ви хем е малка, хем е и тоалетна? Тоест ако не е само място за къпане, а и за бръснене, миене на зъби и... сещате се?

От една страна при всекидневно ползване на банята е удачно да ограничите мокренето, чрез надеждна душ кабина с поддушово корито. Обаче какво става със съвместното ползване...

Решение може да бъде модерен модел душ кабина с матирано стъкло.  Пак имате стил, пак ограничавате влагата, но ограничавате и видимостта – тоест увеличавате интимността на пространството. Вкарвате и нотка артистичност, ако изберете нестандартен модел душ кабина.

 

Ако пък банята ви е отделно от тоалетната...

Дори и да е малка банята може да стане уютна SPA зона – особено ако не е комбинирана с тоалетна.

И един модерен модел душ кабина за малка баня ще ви помогне да доизкусурите Вашия уелнес оазис у дома.

Взимате си модерна ъглова душ кабина с корито, за да ограничите влагата. Вратите са от прозрачно стъкло, за да отворите пространството. Лайсните са семпли и фини.

Можете да придадете нотка екзотика със система за тропически дъжд.

Освен това можете да превърнете Вашата комфортна ъглова душ кабина в лъскаво резенче стил, ако подберете елегантен модел с две плъзгащи се врати с фина хромирана рамка.

Душ кабината с плъзгащи се врати е комфортна за тясна баня, а хромираните лайсни вливат изисканост в пространството.

 

И ето на, винаги има пространство за идеи – дори в по-малка баня. Въображение трябва.