Развитието на технологиите в бъдещето вече намира отражение в настоящето ежедневие. Свидетели сме на устойчивата тенденция Интернет на нещата и развитието на все повече опции за управление.

Смелите идеи за баня поставят човешките специфични желания в центъра на концепциите за интериор. Така потребителят получава все по-голям контрол в проектирането на банята. Имаме онлайн платформи за 3D моделиране на интериора, опции за гласово командване, осветление и кранове, активиращи се с фото клетка, модерни душове с лицево разпознаване и сензори за близост...

Отражението на технологичното бъдеще е във всеки иновативен смарт аксесоар за баня.

Това отражение вече става все по-ярко и... буквално...

 

Бъдещето се отразява и в модерните огледала за баня

Сякаш в модерните проекти за баня традиционното кръгло огледало вече не пасва. И не пасва не толкова като дизайнерски елемент в интериора, колкото като функционален

Едно модерно огледало не е просто кръгло и лъскаво бижу в декора.

То е активен създател на самата обстановка.

Как го прави?

 

С вградено LED осветление и нагревател

Модерното огледало е оборудвано с LED лампи, които внасят футуристично настроение в банята и позволяват де сменяте осветеността, според нуждите и настроението си.

В допълнение идва и опцията за подгряване на някои модерни огледала за баня, която предотвратява замъгляването на стъклото. Така разчитате на ефективна система против замъгляване, за да се радвате на ясно отражение, дори след продължителен горещ душ.

Особено ако нямате модерна душ кабина, това иновативно решение за смарт огледало с вградено LED осветление и опция за подгряване ще ви създава комфорт и уют.

 

С вградени Hi Tech контроли и индикатори за температура

Някои модели модерни огледала за баня внасят сериозна доза функционалност в интериора, тъй като са интелигентни.

Както смартфоните, така и огледалата с изкуствен интелект предоставят на човек възможности да получава разнообразна информация в движение.

Докато се приготвяте сутрин, смарт огледалото може да ви информира за трафика или пътната обстановка например. През по-модерните модели огледала даже може да пазарувате от онлайн магазини.

 

Бъдещето в банята си има свое технологично отражение. Това отражение показва посоката на развитие на интериорните тенденции за модерна баня:

Умната грижа за човека, с подкрепата на високите технологии. И по-кратко: Осъзнатият избор Smart Care.