Тази година изглежда лятото опитва да ни избяга... Животът се насити с проблеми и тревоги, точно преди да посрещнем

лятното ваканционно

утро, изпълнено със слънце и

мирис на море и лятна ваканция.

Какво да се прави... Случва се животът да ни поднася и по-тъмни нотки настроение. Дано нещата скоро се успокоят и повече хора си отдъхнат, спокойни за здравето си.

А дотогава...

Напук на помраченото настроение, защо не настигнете лятото? Поне отчасти.

То, лятото, опитва да избяга и сигурно много от неговите цветни лъчи ще успеят да ви се изплъзнат, но все пак...

Да, вярно, не е приятно... Обикновено сте свикнали лятото да идва, да се задава, даже да нахлува в ежедневието ви, изисквайки да се размислите за ваканция. А сега... вие някак трябва да го гоните...

Но пък, опитайте от лимоните да си направите... интериорен коктейл с дъх на лято.

 

Настигнете лятото със свежи идеи за баня

Тичайте към лятната вълна, даже сърфирайте по гребена и

от вкъщи.

Обмислете свеж интериорен дизайн на баня и реализирайте, поне частично, колоритното реге настроение с дъх на лято у дома.

Ние ще помагаме. Най-малкото с идеи за тропически интериор в банята...

 

Първо поканете малко слънчеви лъчи в банята за цвят   

Как да създадете наистина слънчева баня? Най-лесно е с цветове. Сещате се... Наблегнете на типично летните цветове за баня – плажно жълто, морско тюркоазено, палмово зелено, дървесни нюанси...

За да се заредите с идеи, разучете интересни, нови цветове за интериор, които представляват смес от атрактивни багри. Примерно светли стени и мивка с топъл слънчев цвят.

 

После настанете свежи акценти за настроение

Не може лято без вълни. Без неща, които да те плисват ободряващо. Това важи и за визията. В нея също трябва да има свежи вълни, които да плисват окото събуждащо настроението.

Наблегнете на тях, за да развълнувате интериора на банята. Такива ободряващи вълни могат да са едни стилни аксесоари за баня с арт излъчване.

Например превърнете един диспенсър за сапун в открояващ се с елегантност акцент като заложите на меките форми и нюанси, придавани от месинговото покритие.

Или може да постигнете точния баланс между жизнени цветове по стените на банята и проглушеното, но стабилно елегантно излъчване на една модерна тройна закачалка за хавлия.

Освен лятна и стилна визия, добре подбраните аксесоари за модерна баня ще създадат удобство, допринасящо усещането са СПА у дома.

 

Накрая обособете комфорта  

Усещането за лятна ваканция е органично свързано с желанието за разтапяне в комфорт. През летния сезон се сещаме са SPA процедури, топла, отпускаща атмосфера.

Желанието е да потънем, поне за кратко, във ваканционен миг. Да застинем в него.

Е, собствената баня няма как да ни пренесе наистина в мечтаната лятна ваканция. Но пък може да компенсира поне частично с оформяне на кът за уелнес комфорт.

Една модерна душ кабина може да ви зарежда сутрин и да ви разтапя в сладка отмора вечер. Това ще е Вашето пространство около душа. А ако се обзаведете с хидромасажна душ кабина, се доближавате до SPA духа на лятото.

 

Е, че няма да е същото това лято ясно... Предизвикателствата пред нас са повече тази година. И, за съжаление, трагично по-тежки. Но с поредица от умни избори можем поне частично да настигнем лятото в сърцата си.