Нямаме праг за идеите – само за Вашата специална душ кабина

Жестоко може да се пада в хлъзгавата мокра баня. Затова всякакви акробатични изпълнения не са препоръчителни.

Не и след взимане на душ.

В такава ситуация може да се озовете, ако имате душ кабина с високо корито. Искали сте да изградите строго обособени зони в банята си, обаче сте си създали повече проблеми, отколкото удобства.

А после пък сте сложили постелка пред душ кабината с идеята да борите мокрите стъпки. И какво? Банята ви не е толкова мокра, обаче сте я напълнили с неща, за които трябва да внимавате.

Ами представете си...

Ако при поредното вирване на крак при излизане от душ кабината с високо корито някой от семейството се хлъзне и се озове на земята?

Опасно си е.

На практика дълбоките корита на душ кабините често създават повече ядове, отколкото удобно обособени пространства.

И какво да правите, за да изолирате душ зоната и да си създадете удобство, предпазвайки се от инциденти?

 

Готово решение, алтернатива на поддушовото корито

Когато наистина не е удачно да обособявате душ зоната в банята с кабина и солидно корито, гмурнете се в разнообразието от готови прагове баня на пазара. Те могат да са особено сполучливо решение, в случаи на лош наклон на пода.

Така че, нашият съвет е, преди да се хвърляте на някакви гигантски душ кабини с още по-гигантски корита, да опитате да обособите душ пространството в малката си баня с ефектни готови прагове.

Предлагат се наистина разнообразни модели, които могат да бъдат практични, а и стилни алтернативи на голямото подддушово корито:

  • Много елегантни са готовите мраморни прагове за душ кабини/баня? Придават усещане за стабилност и стил едновременно. 
  •  Също популярни са праговете от изкуствен или технически камък 
  • Интересни са праговете от граниксит. Това е композитен материал с подобни базови характеристики като полимермрамора, характеризиращ се с по-специално покритие. Тези модели готови прагове се отличават с наличие на гранули с висока твърдост, с разнообразие в цветовете и с устойчивост на UV лъчи. Визията също е по-специфична като добавя стабилна елегантност и земно излъчване на душ кабината, чрез облика на гранита. 
  • Лесно се поставят праговете от полимер мрамор. Този вариант е съставен от естествено мраморно брашно, смесено с полиестерна смола. В допълнение тези готови прагове се покриват с прозрачен гел, устойчив на външни влияния и химикали, което ги прави много лесни за почистване. Гладката им повърхност задържа относително по-малко замърсявания и така и по-небрежно забърсване подобрява облика на душ кабината. 
  •  А вече по-модерни модели прагове се предлагат обработени с препарати за антибактериална защита, за да се гарантира максимална хигиена в душ зоната

 

Постъпете хитро с обособяването на зоните и заложете на разнообразните варианти готови прагове. Ако пък искате практичен и умен съвет за обособяване на душ в малка баня, ето един:

Свържете се със Smart Care и ще го измислим умно и модерно.

Нямаме праг за идеите – само за Вашата специална душ кабина.