Ако сте заделили хубава сума за основен ремонт на баня, направете нещо по-различно и по-дълготрайно. Стандартната подова настилка за баня върви с все по-уверени крачки към историята. Днес ценени са стилните нестандартни и едновременно с това практични решения. Затова препоръчваме да изберете...


Гранитогрес за банята – внесете нов, различен стил във Вашата баня. Забравете за стандартното поставяне на плочки за баня с фуга. Днешният гранитогрес има редица изключителни свойства, които са причина за серия от позитивни ефекти в интериора на банята.
Днес гранитогресът определено се превръща в новия цар на стилната баня. И очакванията са да царува дълго време.

Защо гранитогресът става новия цар на стилната баня?
Гранитогресът има солидно присъствие в пространството, което внася уют и комфорт във всяко помещение на дома. С него атмосферата става по-топла и достолепна. Стига само да намерите способен и съвестен майстор и ще преобразите банята си съществено.
Ето някои от главните качества на гранитогреса:

  • Изключителна устойчивост – гранитогресът е доста солиден материал. Тази солидност се дължи на две фази от високотехнологичния процес на създаване на гранитогреса. В първата фаза се извършва размесване на разнообразни материали – глина, фелдпшад, кварц и много други минерали -, като сместа се пресова при огромно налягане, за да стане максимално плътна. Във втората следва изпичане на плочи под високо налягане и много високи температури – 1200-1300 градуса. Резултатът е плочи гранитогрес със сериозна плътност, с висока устойчивост на влага и високи температури и с много ниско водопоглъщане. Заключението се налага само: гранитогресът е абсолютно подходящ за банята, заради ниска водопропускливост и дълготрайност.
  • Точност и липса на фуги – гранитогресът може да бъде лазерно рязан. Това е така нареченият калиброван гранитогрес, при поставянето на който всяка плоча се напасва до съвършенство към съседната. Фуги липсват, задържане на мръсотия между плочите гранитогрес – също. Всяка плоча е напасната към съседната, спрямо необходимия размер, подходящ за интериора на банята. 
  • Натурално излъчване на подовата настилка – гранитогресът придава топлота, мекота, натурален вид и естествена красота и може лесно да бъде внедрен в интериора на банята  
  • Разнообразен финиш – повърхността на плочите може да е матирана, гланцирана, полирана – според избрания стил на банята. А може и да изберете меката топлина, придавана от гранитогрес с имитация на дърво. 
  • Почиства се лесно

Изберете гранитогрес за банята и й придайте царствен вид.
Поканете новия цар на стилната баня и се радвайте дълго на царуването му.