Вместо с мокри следи, изпълнете банята си със следите на добрия вкус

Когато ви предстои основен ремонт, а после и избор на продукти за баня, е добре да проучите модерните интериорни тенденции.

Не за друго, а защото на вас ще ви е по-спокойно, че сте направили банята си както трябва. И че дълго време няма да се налага да пипате нищо по нея.

И не става дума за някакво финансово изхвърляне или дизайнерска префърцуненост.

Става дума за функционалност.

Всъщност това е в основата на тенденциите за декориране на баня 2020.

 

Създаване на усещане за повече подреденост и функционалност

Това е в основата на интериорните тенденции за баня през 2020 година. Модерната баня създава усещане за уют и простор за духа, не чрез размерите си, а чрез организацията на пространството.

И оттам чрез общата атмосфера, излъчвана от интериора.

Как се постига тази атмосфера?

Няма нужда от забиване в някакви сложни и завъртяни дизайнерски проекти. Умен избор на продукти за баня трябва, съчетан със стилно аранжиране.

Ето някои основни насоки:

  • Не допускайте често мокра баня. Модерната баня, голяма или по-малка, се поддържа суха. Това е типично американска визия, която се разпространява много интензивно. Банята трябва да стои суха, за което способстват разнообразните модели душ паравани и душ кабини
  • Наблегнете на минималистичния дизайн, ако искате да сте в тон с интериорните тенденции през 2020 година. Стилът е ясно дефиниран: Луксозен минимализъм. Това означава, че луксозната визия се извлича не от трупането на скъпи мебели и аксесоари за баня, а от удачния и функционален избор. Избор, който пести пространство. Такъв е изборът на  стилен ъглов параван за баня или модерен параван с плъзгащи се врати
  • Създайте усещане за бутиков СПА хотел. Това е развиваща се тенденция в обзавеждането. Домът да носи СПА и уелнес изживявания, в каквито се потапяме в добрите хотели. Това предполага създаване на елегантна обстановка, чрез например една модерна душ кабина или, ако нямате място в банята, един модерен душ параван. От Смарт Кеър може да си вземете елегантен стъклен параван с плъзгащи врати и да вдъхнете СПА дух в интериора на банята си 
  • Обмисляйте интериора прагматично. Важно е да не ви се стеснява пространството в банята. Даже напротив, създайте повече усещане за простор и подреденост. Ще го постигнете с елегантен стъклен параван за душа, който Смарт Кеър ще съобразим спрямо размера и дизайна на банята. За повече минималистично удобство, може да се спрете на параван за баня с плъзгащи врати, за да не ви трябва допълнително пространство при отваряне .

 

  • Мислете и за безопасността. Модерна е най-вече удобната и функционална баня, носеща спокойствие. А спокойствието често изисква здравина. Затова най-практично е да инсталирате параван за баня със закалено стъкло. Смарт Кеър изработва специален модел душ паравани от темпериран кристал. Това носи сигурност и удобство при почистване.

 

С умен избор на душ параван не само ще решите казуса Мокра баня, а и ще пренаредите пространството, вдъхвайки му дух на мини СПА зона.