Железните и метални елементи влизат в разнообразни конфигурации за цялостна визия на баня. 2 са основните изисквания към тях:

  • Функционалност, носеща удобство 

  • Дълготрайна естетичност, която елегантно се вписва в обстановката и допълва стилистиката на избрания интериор на банята

 

Тези изисквания се поставят с най-голяма тежест върху изпълнението на:

  • Обков за душ кабини
  • Обков за стъклени паравани

 

Защо да слеите за строги изисквания, съчетаващи естетика и функционалност?

Защото качественото изпълнение не разделя тези двете неща. Функционално е това, което позволява да се наслаждавате на интериора и естетичната му визия. А естетично е това, което подчертава обмислените функционалност и съчетание на мебелите.

Двете вървят заедно.

Съгласно тази концепция, едни ефективни решения за обков в банята извличат стойността на железните и метални елементи в интериора като:

  • Създават много и разнообразни възможности за рационално използване на пространството. Например панти за душ кабини, позволяващи специфично отваряне и или панти за паравани, отварящи достатъчно душово пространство.

 

  • Носят дълготрайна безопасност при употреба. Например качественият обков за стъклени паравани подкрепя стабилността им с допълващи действието си фиксатори, подсилващи лостове, уплътнения...

 

  • Допълват тактично цялостния интериорен дизайн. Умно подбраният обков се вписва ефектно в избраните конфигурации за цялостна визия на банята, подчертаваща елегантността на железните елементи. Например пантите и дръжките за интериорни врати осигуряват точното движение при отваряне и затваряне, докато се съчетават изискано със стъклото. Движението е тихо, плавно, оставящо оптимално пространство около душ паравана или душ кабината.

 

  • Осигуряват ефектни презентации на подбраните мебели за баня. Човешко е да се похвалим с нова придобивка, нали? Когато си направим елегантен кът за релакс в банята, искаме да му се радваме и да го показваме. Колкото и да е скромен. Така например качественият обков на подбраната конфигурация на параван за вана може да подчертае и превърне в ефектен акцент удобният кът за релакс, който сте сътворили в банята си.

 

  • Създават допълнителни възможности за релакс. Например една стилна дръжка-хавлийник от метал едновременно носи удобство и обогатява елегантната визия на банята, внасяйки функционалност в интериора.

 

 

  • Осигуряват повече опции, съобразно интериора. Сериозните компании предоставят решения за обков на душ кабини и паравани, според специфичния интериор. Така имате многобройни конфигурации модели подсилващи лостове за всякакви  случаи – подсилващ лост стъкло-стъкло, подсилващ лост стена-стъкло, телескопичен ъглов лост, тръбен лост със захващане от тавана... Многообразието свидетелства за експертиза в конфигурациите за цялостна визия и функционален интериор на баня.

 

За да не страдате след време, не се скъпете с обкова за банята. Нека е професионално изработен, за да издържи дълго на влагата и тежестта на мебелите. Нека е и функционален, за да си ползвате банята с наслада.

Общо взето укрепете умно стилната визия на банята.