Дори с душ кабина без борд

Направихте си я банята вече. Получи се чудна. Даже си изградихте обособено пространство под душа за интимен релакс с модерна душ кабина.

Е, така ще е.

Такива времена настанаха, че уютът вкъщи става все по-ценен. Някак си критично ценен даже – колкото и странен да е този израз.

Затова гледайте да си я направите банята наистина уютна, комфортна, приятна. Мислете за нея вече повече като за кът, отколкото просто като място за бърз душ.

И в този смисъл е добре да обявите война на постоянно хлъзгавия мокър под на банята си и на компромисите.

Взели сте си душ кабина без предвиден борд? Казвате си „Е, какво де се прави?.

Е, има какво да се направи. Наистина.

 

Подобрете климата в банята си с едно хитро и ефективно решение

Често, особено след мащабен ремонт, човек смята, че трябва да се спре с вглеждането в подробностите и да се наслади на цялата картина. Защото тя е важна и е ясно, че често дребните пропуски са част от играта.

Има ги в зара, както се казва, нали?

Само че примирението с тези дребни пропуски често почива на предположението, че отстраняването им ще коства твърде много допълнителни средства, енергия и време. Пък вие искате да приключвате вече с работата и разходите по банята си. Затова сте готови да направите компромис.

Това ще е грешка. Особено във времена, в които вкъщи ще прекарваме вероятно повече време, трябва да си го направим това вкъщи комфортно и уютно.

Компромисът ще е грешка, понеже предположението, че няма кой знае какво повече да направите за пространството в банята си с малко вложения е грешно.

Защото има прагове за поддушово пространство - и то прагове за модерни душ кабини, които внасят допълнителен комфорт и декоративен ефект.

Така имате решение, носещо генерално подобрение. С един умно подбран праг за душ кабината решавате казуса с надеждно обособеното душово пространство, сигурното избягване на мокрия под в банята, съответно и вероятността да е мокро при тоалетната в близост.

Плюс че можете да запазите и даже да подчертаете стила на интериора.

Модерният праг за баня наистина може да е практично решение с изчистен вид за Вашата баня.

 

Умно избраният и модерен праг за баня подкрепя стила на интериора, когато не е предвиден борд за душ кабината

Един такъв праг за душ кабината определено ще стои по-добре, по-деликатно, по-изчистено от цяло душ корито. А моделите на Смарт Кеър са доста умело направени, изработват се индивидуално за всеки клиент и носят елегантен завършек на концепцията за цялата баня.

Сред нашите разнообразни прагове за поддушово пространство откривате веднага практичното решение за Вашата баня. Лепите праговете направо върху поставените вече плочки и имате всякакви варианти за стимулиране на въображението:

  • Стабилен гранитен праг
  • Професионално изработен праг за баня от технически камък
  • Елегантен мраморен праг за подчертаване на изящните декоративни красоти в интериора
  • Праг от граниксит, който е елегантен, лесен за почистване, устойчив на разнообразни влияния

 

И без да сте предвидили борд за душ кабината, можете с нещо семпло, изчистено и ефективно да си довършите мечтания проект за комфортна и стилна баня. Разучете разнообразието от материали и модели на прагове за душ кабини, което предлагаме и си направете банята, както сте я планирали.

Действайте...

Защото и в непредвидените сложни ситуации, място за добри идеи винаги се намира.