Ако много хора ползвате банята често, определено се сблъсквате с различни неудобства. Едно то най-дразнещите сред тях е

постоянно мокрият под на банята.

Хлъзга се, не може да си влизате небрежно по чорапи, почти всяко ползване на банята трябва да е някак... премислено.

Е не е комфортно това.

Особено неприятно става, когато сте си поставили едни симпатични постелки на пода, да им се радвате. Но вместо да стъпвате на мекичко, след къпане минаването по тях е едно досадно джвакане. Просто са се напоили с вода.

И какво се получава?

Уж сте изградили обособено пространство около душа с хубава душ кабина или параван, обаче – нещо липсва сякаш. Някакъв стабилизиращ елемент.

 

Изградете преграда пред всичко, което застрашава комфорта в банята

Може да сте всели що годе добра душ кабина, модерна, стилна, удобна. Тя принципно не пропуска влага, обаче...

липсва борд.

Така де, особено по време на сериозен ремонт на банята, не може да се сетите за всичко. Все нещо ще ви се изплъзне.

Ако обаче това нещо е именно бордът, може да се видите в проблеми с дразнещата постоянно мокра баня, хлъзгавия под, мухъла. И уж банята е направена, обаче пак нещо не е както трябва. А хлъзгавият под продължава да ви притеснява.

За да не се хлъзга пространството около душа, сложете праг за вашата душ кабина. Това е бързо, лесно и практично решение, което може срещу сравнително малко вложения да ви изолира от проблемите и препятствията пред комфорта в банята.

И не е нужна много подготовка за това как се слага праг на душ кабина. От Смарт Кеър може да получите решения за лепене на прагове директно върху плочките, като се запазва елегантния стил на интериора.

Може да изберете:

За да изградим наистина ефективна преграда пред неудобството постоянно мокра баня, нашите прагове се отличават с най-ценните свойства от практична гледна точка:

  • Безкомпромисна здравина 
  • Значителни нива на топлоустойчивост и киселиноустойчивост 
  • Успокояваща антибактериалност

 

Резултатът е ефективна преграда пред проблемите с постоянно мократа баня и свежо отваряне на пространство за комфорт и стил.

Срещу влагата трябва да се действа хитро и с вкус – със Смарт Кеър.