В последните години, стъклените интериорни врати са изключително популярни в обзавеждането главно по 2 причини:

  •  На първо място стъклените врати могат да бъдат монтирани във влажни помещения и това по никакъв начин не влияе на изделието.
  • Друг плюс е многообразието на цветове на стъклата от които се изработват а също така и разнообразието на обков, някои от които са спечелили награди за дизайн (хром, мат или прахово боядисани).Многобройните варианти на декорация от фолия която може да бъде изпълнена върху стъклена интериорна врата е също едно голямо "перо" при избора на такава, защото, освен практична, вратата може да бъде невероятно детейлен и луксозен завършек на дома.

Смарт Кеър Ви предлага изработка на многобройна гама от интериорни врати (плъзгащи, отваряеми, със заключващи механизми)

Стилен и практичен избор на интериорна врата за баня

Плъзгащите врати са практични и изискват по-малко пространство и могат да бъдат по-големи като размер от вратите на панти заради устойчивата релса по която се движат.

Те изглеждат много луксозно и можем да ги видим освен в домове така и в бизнес сгради и търговски центрове.
Вратите на панти биха могли да се изпълнят в 6,8,10мм обезопасено стъкло.

Би могло да се добави заключващ механизъм, подходящ за стъклена интериорна врата за баня. И не на последно място по-важност е цената на интериорните врати. На пазара има много фирми, които предлагат този продукт без монтаж или с не достатъчно квалифициран монтажен екип.


При пристигането на вратата на обект, тя е на части и е повече от важно монтажникът, който трябва да я монтира да бъде обучен и с опит, защото добрата сглобка и реглажът на вратата са гаранция, че тя няма да провисне или да се отваря и затваря сама във времето.

С повече вкус различните модели интерирни врати се вписват елегантно в последните интериорни тенденции за модерна баня.