На една малка баня много ще й отива всяка... особено добра комбинация. Умна комбинация.

Защо?

Умното е комбинативно и комбинативното е умно.

Особено когато пространството е малко, а идеите са комфорт – едни такива големи, смели, мащабни.

Всъщност това, което отличава добрия стил – във всичко, включително и в банята – е голямата идея. Нея не я побирате. Тя побира вашата представа за уют, комфорт, стилен интериор.

И тази идея е голяма именно, защото е плод на умна комбинация.

От практично и стилно.

От функционално и прибрано.

От удобно и модерно.

Така стигаме до шкафовете за баня. Къде да я търсим тази голяма идея? В кой точно шкаф се намира? Кое е нейното специално място в модерните интериори?

 

Изберете вашата много добра комбинация за банята

И тя може да се крие в...

Стилен шкаф за баня с мивка.

В него може да поберете цели две големи идеи за комфорт.

1.Един конзолен шкаф заема малко място в и без това малката баня с тоалетна. В същото време изглежда стилно, елегантно модерно и разчупва визията на банята. 

2.С такъв елегантен шкаф за баня за стена едновременно усвоявате пространство и имате много място да поберете кърпи и тоалетни принадлежности. Обособеното място става кът за тоалета в банята, в който всичко необходимо е на едно леко протягане разстояние.

 

Изобщо многофункционалните мебели са истински капки свежест в тясното пространство. Конзолните шкафове определено заемат по-малко място и отварят интериора на една малка баня с тоалетна. Същевременно раздвижват визията, правейки я по-функционална.

 

Раздвижете визията на банята си с функционални конфигурации

Допадат ви комбинациите? Между шкафове, чекмеджета, рафтове, полици... съвсем естествено – интериорните комбинации раздвижват визията. 

А когато са изпълнени с въображение и професионализъм, са и истински функционални. Наистина умните конфигурации за баня пестят максимално място и разчупват интериора.

Което означава, че банята ви ще е едно добре обмислено място, което участва активно в уюта на дома.

Във връзка с шкафовете, основните критерии за избор тогава са ясни:

  • Търсят се функционални, семпли и стилни решения

 

  • Основен приоритет е създаването на една практична и позволяваща достатъчна динамика обособена зона в банята

 

  • Тази зона трябва да е компактна, но да побере всички ежедневни кърпи и тоалетни принадлежности, за които иначе все не ви стига място

 

На тези критерии отговарят модерните модели шкафове за баня с мивка, които:

  • Разполагат и с конзолни варианти, при които шкафът се монтира към стената и така освобождава допълнително място в малката баня

 

  • Предвиждат и място за пералня в комбинация с шкафа и мивката, заради умната си конфигурация

 

  • Представляват раздвижена мебелна композиция от конзолни шкафове за стена на баня с чекмеджета и мивка, които заемат по-малко място, благодарение на изчистената си структура

 

Като цяло ви трябва прецизен избор на умна комбинация и ще стане.

А Смарт кеър е място за Вашата добра и много умна комбинация за банята. С наша подкрепа с един шкаф постигате поне два типа комфорт. И като добавите към стилния шкаф едно елегантно огледало по поръчка, банята се получава супер.