Точно така. Кой не иска да излезе сух от водата? Справил си се със заплетен казус и сякаш си надхитрил самата природа на нещата.

Интериорът, стилът и подът на банята ви също го могат. Само да не пропуска вода душ кабината и готово. Имате си уютна баня, с модерна душ кабина, приятен интериор и подредено излъчване.

Излъчване тип „Тази модерна и уютна баня е за всички любими хора“.

Защото иначе някак се губи ефекта. Една постоянно мокра баня някак замъглява и вида си, и уюта си, и модерното излъчване на душ кабината.

Да намерим решение?

При постоянно мокър под на баня ефективните уплътнения на душ кабината са сякаш охранителят на уюта. На първоначалната идея за стилна визия. Заедно с качествените панти за душ кабината и обков на банята, те някак стабилизират цялостното излъчване на интериора, пазейки банята суха.

Как качествените уплътнители пазят интериора да излезе наистина сух при често къпане в банята?

 

С умен избор на качествени уплътнители за душ кабини пазите уюта в банята

За професионално изработваните и предлагани на пазара магнитни или силиконови уплътнения за душ кабини си има стандарти. Ако тези стандарти се следват не е задължително да търсите апартамент с голяма баня, само и само да избягате от неудобството Постоянно мокра баня.

Някои от базовите стандарти са:

  • Уплътненията да са изработени от наистина качествен материал, за да не мухлясват. В противен случай, ползата от тях бързо ще се неутрализира от вредата за хигиената в банята.

 

  • Уплътненията трябва да са умно изработени, така че да се монтират сравнително лесно. Така ще се намали ефективно фугата между стъклата и ще е сигурно, че стъклените врати на душ кабината  няма да пропускат вода, благодарение на наистина качествен уплътнител.

 

  • Необходими са уплътнения за разнообразни конфигурации душ кабини и стъклени врати, за да не се мокри въобще пода на банята и да се сведе до минимум въздушната циркулация по фугите. SMART CARE осигурява богат набор уплътнения за многообразие от казуси:

 

         - силиконови уплътнители с право перо за стъклени врати,

        - уплътнители за плъзгащи стъклени врати,

        - силиконови магнитни уплътнители за душ кабини,

        - PVC уплътнители тип балонче за стъклени врати,

        - силиконови уплътнители с твърдо перо за стъклени врати и други.

 

 

  • И разбира се силиконовите уплътнения трябва да са антибактериални, за да подпомогнат постигането на максимална хигиена в банята.

Нормално е да помислим и за естетиката накрая. Като сте си взели елегантна душ кабина, като сте сътворили стилен интериор на банята, не е рационално да създавате дразнещи акценти. Затова силиконовите уплътнения трябва да са с такъв дизайн, че да не се набиват на очи. Фокусът трябва да остане върху модерната, стилна, уютна и постоянно суха баня.

Тогава наистина сте я превърнали в чудо: Интериорът на банята излиза сух от водата.