Пазарът изобилства от различни видове и модели душ кабини. Това може да Ви се стори усложняващо, но ние сме тук, за да Ви улесним максимално при избора.

Нека ги разгледаме...

Кои са основните видове душ кабини

Обикновени душ кабини

Както личи от наименованието, те са фокусирани върху базовите удобства. Създават отделно пространство за къпане и пазят останалата част от банята суха. Тези базови модели душ кабини обикновено са по-евтини. Това обаче не означава да не сте взискателни към тях. Проучете видовете стъкла, информирайте се за оптималните размери душ кабини и уплътнения.

Овални душ кабини

Тук очевидно акцент е формата. Тя има специално предназначение. Идеята е да оползотворите пространство, като усвоите някой ъгъл в банята. Същевременно, за разлика от обикновените ъглови душ кабини, овалните придават по-изчистена визия на интериора в тон с модерните тенденции. В допълнение една овална душ кабина няма ръбове, в които да се ударите, докато подреждате малката си баня.

Душ кабини с дълбоко корито

Тук отличителният ефект е наистина рязкото отделяне на душовото пространство. Ако и уплътненията на стъклата за душ кабината са качествени, ще се радвате по-често на комфортна суха баня, която може да се ползва пълноценно непрекъснато.

Матирана душ кабинa

Полезният ефект при този модел отново е в практичността при ползването на банята. Освен буквално, кабината отделя душ пространството и визуално. Това носи допълнително удобство за ползване на банята от повече хора едновременно.

Хидромасажна душ кабина

Освен ефективно затворено, пространството за взимане на душ трябва и може да е източник на специални водни блаженства. Качествените хидромасажни душ кабини са оборудвани с дюзи за облегалката или монтирани в коритото. Чрез оптимални като сила струи и модерно дигитално управление, те позволяват наистина да се наслаждавате в обособено за релакс пространство. Понякога усещането е даже все едно сте в собствена парна баня у дома.

Душ кабина за хора в неравностойно положение

Сред открояващите се модерни тенденции в интериора на баня е намирането на социално отговорни решения. Специално място за взимане на душ и релакс трябва да имат и хората с различни двигателни затруднения. На тази кауза са посветени моделите душ кабини по поръчка с обезопасени стъкла с антикапков ефект на Smart Care. Те са лесни за почистване и с индивидуално проектирана конфигурация, спрямо възможностите и желанията на отделния клиент. А за още по-голямо удобство и улесняване на обслужването в банята, предлагаме и опция за вграждане на хавлийник, дръжки и закачалки към душ кабината.

За да изберете най-удачния модел душ кабина, препоръчваме да подходите строго целево. Идеята не е просто да се обзаведете с най-модерното на пазара. Идеята е да подредите пространството в банята, като разделите умно зоните. Но първо - подредете идеите в главата си.

Smart Care отделяме ефектно пространствата във всяка баня

Казусът с приятния интериор в една модерна баня е преди всичко пространствен. Хората днес търсят най-вече ясно обособени пространства, носещи специфични удобства и настроение.

Smart Care предлага различни опции за отделяне на душовото пространство с душ кабина, които:

  1. Улесняват човека в ежедневните му дейности в банята – предлагаме душ кабини в разнообразни конфигурации;
  2. Осигуряват наистина пълноценно време за релакс – разгледайте например предложения ни за хидромасажни душ кабини;
  3. Представляват оптимални функционални и декоративни решения - за една малка баня, където няма място за съществено отделяне на зоните, Smart Care предлага стилни модели душ кабини по индивидуални размери и с нестандартни форми. Има решения за интериори с всякакви конфигурации и мащаби.

Обърнете внимание на моделите душ кабини на Smart Care и изберете точната за Вашата баня. Защото знаем, че стилът и удобството в интериора извират от ефектно обособените пространства.