За топлата интимност на къпането – създайте си комфортна зона за релакс по Ваш вкус

Влизаш в банята, изкъпваш се набързо и после...

Зъзнеш.

Навсякъде е мокро.

Неудобно, неприятно, некомфортно.

А през зимата – особено неуютно. В студената баня не ти се влиза изобщо. А после не ти се излиза.

Недейте да търпите. Банята трябва да е една от свещените зони на дома. А къпането – свещен ритуал за чистота и релакс.

Оттам усещането трябва да е...

Доволно пространство в банята – направо не ти се излиза

Обаче в положителния смисъл. От банята да не ви се излиза, понеже сте я превърнали в комфортна зона за чисто отпускане. В пространство за потапяне в топлата интимност на къпането.

Как да го постигнете? С модерна душ кабина по поръчка от SMART CARE.

И край на дразнещата студена и вечно мокра баня.

Потапяте се в комфортна зона, изпълнена с пречистваща интимност.

И става доволно в банята...

Сухо е постоянно, тъй като моделите душ кабини по поръчка са от качествени, непропускливи влага материали. А индивидуалният дизайн се изработва, изцяло според Вашия интериорен вкус.

Така всъщност прозрачната и модерна душ кабина по поръчка отваря банята ви. Отваря я визуално, създавайки обособено място за къпане, в тон с желания стил. Все едно, освен всичко в банята, имате и отделена релакс зона – специално за Вас. Като свежа капка интериорен шик.

Така стъклената душ кабина на SMART CARE сътворява Вашия уелнес комфорт по време на къпане.

С разнообразни опции за модерна баня

Усещане за причистващо уединение - мисията на SMART CARE при избор на асортимент продукти за баня. Имате богати възможности да комбинирате концепциите си за модерна баня с елегантна душ кабина по поръчка:

Кристалната душ кабина е с хромирани елементи, отговоряйки достойно на една по-бляскава, по-луксозна визия за баня

Според интериорния дизайн на банята, избирате овална, правоъгълна или петоъгълна душ кабина. А ако сте с по-разчупен поглед върху визията, SMART CARE осигурява душ кабини с нестандартна асиметрична форма.

Простанството има най-голямо значение – за комфорта в банята. За да имате простор за движение и свежи идеи, SMART CARE предлага разнообразни размери на душ кабина – 80х80, 90х90, 100х100 см.

Индивидуална изработка, специално за Вашето усещане за чистота, удобство и шик: Правим оглед, снемаме размери, консултираме Ви за удачните форма и размер и гарантираме перфектна изработка на душ кабина, спрямо Вашите желания.

Защото не е достатъчно просто да става за едното къпане... Тук говорим потапяне в комфорт и пречистваща интимност. С това отношение, осигуряваме душ кабини, с които баните остават сухи и истински стилни. Така създаваме Вашето си изкъпващо отпускане у дома.