Още изгледи

каталожен номер (SKU):Душ кабина с вградена поставка за тоалетна хартия

Описание на продукта

Подробности

Smart Care приемаме всяка баня като характерно пространство за идеи. За идеи, от които практичният и стилен интериор светва. Колкото и да е малка банята.

Затова за нас няма обикновени душ кабини. 

Всеки модел си има своето място в подреждането на специфичен интериор. Има, ако е избран умно и с грижа.

Ето от нас една идея за внасяне на динамика и подреденост в интериора с точната душ кабина:

- Представяме Ви тази стилна душ кабина без корито. Не заема място в банята. Усвоява го.

- Усвоява го първо с визия: Визия за една модерна баня. Профилът на тази душ кабина е наистина изчистен. Стъклата са със строги прави линии, а между стъклените панели има фини метални компоненти – панти и фиксатор.

- А после и с грижа за удобството: Тази душ кабина сякаш участва в живота на банята и извън основната си роля – да обособява ефективно душ пространството. И то участва, освен с визия, с функционалност. С тънък устрем към удобството. Специален аксесоар към душ кабината е вградената поставка за тоалетна хартия. Сякаш цялата конструкция заема, но и усвоява място в банята, чрез деликатно подаване на елемент комфорт.

- Накрая с грижа за безопасността и отворената визия: Тя прозира от прозрачното стъкло на душ кабината, което е с приятен, изчистен профил и специално закалено. Защото сигурността отваря визията за бъдещето. 

- Тази визия за баня е Ваша в рамките на 15 дни срок за изработка.

Не става дума просто за едни изискващи големи душ кабини. А за умен избор, с който в крайна сметка пространството хитро се подрежда. Ефективно обособените зони в банята му придават даже и простор...

Простор за още въображение – от Smart Care.

 

Допълнителна информация

Допълнителна информация

ПроизводителSmart Care