Таблицаизглед Списъкизглед

Точки 1 до 12 от 13 общо

Страница:
  1. 1
  2. 2

Таблицаизглед Списъкизглед

Точки 1 до 12 от 13 общо

Страница:
  1. 1
  2. 2
Покажи още продукти

Стабилна връзка между всички страни на елегантността в интериора

Искате да се радвате на сигурно отделеното поддушово пространство? Разбира се. То е за това, да му се радвате, да се къпете в спокойствие и комфорт.

Това трябва да е стандарт за функционален интериор на баня.

 

Защо не подсигурите стъклените прегради с надеждна свръзка?

Звучи смислено, нали?

Подчертаваме го, защото искаме да ви предпазим от разколебаване. Приятната и ефирна стъклена визия на една елегантна душ кабина или на един изискан душ параван не е за изпускане.

В допълнение идват и обособеното поддушово пространство и по-често сухият под на банята.

Точно в името на тези цели Смарт Кеър ви предлага да фиксирате стила, удобството и сигурността в банята.

Подсигурете се с професионален модел фиксатор за стъкло на баня. Той ще свърже две странични стъкла или стъкло със стена, изграждайки между тях един стабилен съюз.

 

Съюзът на Вашите планове за банята

Именно. Имате толкова идеи за интериора на банята. Отделно душово пространство, сух под за спокойно оправяне на тоалета, стилна душ кабина или елегантен параван за баня.

Разкош.

А Смарт Кеър изгражда стабилен съюз между идеите за баня. Предлагаме разнообразни модели фиксатори за паравани и душ кабини, които даже допълват стилната визия.

Каква е тайната на подбраната от Смарт Кеър колекция фиксатори?

Подбрани са с дълбоко разбиране на ефективността на различните конфигурации обков за баня.

Специалната ни експертиза е селектирала оптималните модели фиксатори за стъкло. На практика  избирате измежду Избраните.

Да надникнем:

  • Елегантен модел кръгли фиксатори, ако смесителните батерии и душът са с овална форма – с тях запазвате мекотата на облите форми в дизайна на банята

 

  • Практичен модел фиксатори стъкло-стъкло под 45о – за да бъдат ефектно допълнение към стила на банята ви, се предлагат и в хромиран, и в матиран вариант

 

  • Подходящи за монтаж на ъгъл Г-образни фиксатори стена-стъкло – за да оползотворите оптимално пространство и да ползвате изцяло опорната сила на стената. Фиксаторът е месингов, фино хромиран и придава нежна луксозна нотка на визията.

 

  • Специални фиксатори стъкло-стъкло, подходящи за здраво захващане на две странични стъкла – с него се получава здрава свръзка между две странични душ прегради, с идеята да се постигне наистина изолираща и комфортна стъклена конфигурация.

 

  • Стилен модел фиксатори стъкло-стъкло Черен мат – финият вид и дискретното им, но категорично присъствие, се вписват особено елегантно в концепцията за минималистичен дизайн на луксозна баня

 

  • Изискани фиксатори със златно покритие – ако си падате по кралското излъчване

 

Изградили сме истински ефективна колекция фиксатори за душ кабини и душ паравани за разнообразни конфигурации в обзавеждането за баня. С тях комбинирате варианти, според Вашите вкус и удобство.

Избирайте решително, за да се радвате после спокойно душ кабината или паравана.

Фиксирайте комфорта, докато е време.