Таблицаизглед Списъкизглед

10 продукт(а)

Таблицаизглед Списъкизглед

10 продукт(а)

Покажи още продукти

Уют с продукти от стъкло    

Обикновено, когато искаме да се отпуснем, бягаме от... офисната атмосфера. Вече почваме да бягаме и от стандартната атмосфера в хотелите.

Струва ни се някак студена, безлична, даже стерилна.

Такива усещания често предизвиква... онова, твърде лъскавото. Да, радваме се понякога на повече лукс, обаче за по-дълбоко отпускане...

Е не ти е точно някак си... да ти лъщи.

Не ти е точно,... ако не е направено добре.

Smart Care развенчава мита за студеното стъкло. Всъщност едни такава декорации за банята, дори и за хола, стоят чудесно, внасяйки едновременно модерен стил и топъл уют в интериора.

Чак пък топлина? Ами вижте...

 

Стъклената страна на уюта – в изпипаните продукти на Smart Care

Стъклото определено отваря пространството и даже го уголемява визуално. С една наша ефектна стъклена декорация можете да преобразите интериора, вдъхвайки му модерен, изтънчен уют.

Кой казва, че само дървените мебели и аксесоари внасят топлина?

Всичко зависи от изработката.

 

Топлото усещане е плод на изработеното с вкус и страст

А ние създаваме с много страст и с още повече вкус всякакви видове стъклени декорации за дома.

Защото сме специалисти в интериора.

Също сме практични и усещаме стила, характера.

 

А определено стъклото може да има характер. При това топъл:

  • Можете да придадете така една тържественост в посрещането на гости в дневната или офиса със стилен стъклен парапет за стълбище. Представете си как слънчевата светлина минава през него и облива дървените стъпала, носейки ведрина. А стъклото е специално закалено, за да се потопите в топлината на сигурността. 
  • А може да си сложите истинско произведение на изкуството: артистично статично преградно интериорно стъкло. И Вашият свеж дух светва...

 

Това са само някои примери. С подкрепа от нас ще откриете още много начини да вдъхнете артистичен дух на модерния интериор.