Таблицаизглед Списъкизглед

Точки 1 до 12 от 17 общо

Страница:
 1. 1
 2. 2

Таблицаизглед Списъкизглед

Точки 1 до 12 от 17 общо

Страница:
 1. 1
 2. 2
Покажи още продукти

Smart Care: Където душ кабината побира Вашите индивидуални желания

Влизате да се къпете – всичко става мокро. Влиза някой след Вас и вместо да стъпва по пода, джапва – или направо заплува.

И възниква следната дилема: нормална баня или побрана вътре душ кабина?

Чакайте сега, какво се има предвид под „нормална баня“?

 

Там, където личният комфорт е винаги на висота

На практика ние осигуряваме решения, с които става комфортна банята, с които вътре не е постоянно мокро, с които пространството придобива визия на истинска зона за чистота и релакс.

Това е всъщност нормална баня.

Получава се с умно решение за обособяване на всяко пространство. Тоест такова, елиминиращо тази фалшива дилема.

Много ясно, че ви трябва място в банята. Но на практика реално Ви трябва оползотворено място в банята.

Такова, което Ви върши работа - естествено.

Е, при нас откривате решението.

Душ кабината по индивидуални размери, която, вместо да изисква Вие да я побирате, побира вашите желания, потребности и идеи. Вмества комфорта.

Как по-конкретно?

 

Издигаме къпането до нова висота

Вижте сега, искаме взимането на душ да е специално изживяване, а не просто рутинна дейност. За което си трябва специално място.

И затова предлагаме разнообразни душ кабини по индивидуални размери, съобразени с нуждите на Вашия комфорт.

Опитваме да поберем Вашите желания и виждания, а не обратното.

За да няма дилеми, а само решения:

 • Предлагаме стилни иработки, според Вашите изисквания и параметрите на пространството в банята Ви. Това е напълно нормално, даже е странно, че се коментира. За нас това помещение трябва да е Вашето специално място за къпане и релакс, иначе... какво правим?

 

 • За да поберем Вашите изисквания за комфорт, предлагаме възможност да изберете модел душ кабина, която обособява ефективно зоната и придава подреден, спретнат вид на пространството. Правим го като винаги намираме балансирано решение за изискванията на мястото и на комфорта Ви.

 

 • И винаги напипваме умното съчетание между желанията на човека и изискванията на неговата баня. Предлагаме модели с разнообразни размери и форми, за да откриете сред тях Вашата. Тази, която побира Вашата визия за комфорт и стил.

 

 • От нас може да вземете както по-семпла кабина, така и по-комплексен модел – например сгъваем модел хармоника, елегантна душ кабина с плъзгащи врати и хромирани панти, овална или петоъгълна...

 

 • А имаме и по-специални решения за изживяването. Предлагаме душ кабини с поставки и полици за гел за тяло, за да не се чудите къде на хлъзгавото корито да го закрепите, а да си го ползвате с лекота.

 

 • И като казахме специални решения, нека демонстрираме по-ярко докъде стига нашият индивидуален подход. Понеже имаме опит с всякакви модели, нямаше как да подминем клиентите си с по-специални потребности. Затова предлагаме и душ кабина със специална конфигурация за хора с двигателни затруднения. Конфигурацията и размерът се съобразяват индивидуално с всеки клиент, стъклата са обработени, за да се почистват по-лесно, а има и възможност да вградим хавлийник, дръжки и закачалки, с идеята ползването да е с максимална лекота. Всичко на човека да му е под ръка – става, като действаме умно и с грижа.

 

 • Предлагаме както готови, така и поръчкови решения за по-индивидуални случаи с удобен дизайн за безопасно влизане и излизане. В рамките на 10 дни ще изработим Вашата визия за удобство.

 

Ясно е, че когато опиташ да вместиш решенията, предлагани на пазара в спецификите на ситуацията си, хабиш време и енергия. Какво ще кажете с Вас да направим обратното? Свържете се с нас и ще намерим точното решение, което вмества Вашите идеи, потребности и виждания.

Така е по-смислено, нали? Само експертност, вдъхновение и загриженост трябват.

Получавате ги от Smart Care, защото Вашият индивидуален вкус е важен, а размерът на помещението е второстепенно.

При нас винаги се намира място за Вашите идеи и комфорт.