Таблицаизглед Списъкизглед

Точки 1 до 12 от 35 общо

Страница:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Таблицаизглед Списъкизглед

Точки 1 до 12 от 35 общо

Страница:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
Покажи още продукти

Смарт кеър: Където душ кабината побира вашите желания

Влизате да се къпете – цялата баня става мокра. Влиза някой след вас и вместо да стъпва по пода, джапва – или направо заплува.

И възниква следната дилема: нормална баня или побрана вътре душ кабина?

Чакайте сега, какво се има предвид под „нормална баня“?

 

Там, където личният комфорт е винаги на висота

На практика Смарт Кеър осигуряваме решения, с които става комфортна банята, с които вътре не е постоянно мокро, с които пространството придобива визия на истинска зона за чистота и релакс.

Това е всъщност нормална баня.

Получава се с умно решение за обособяване на всяко душ пространство. Тоест такова, елиминиращо тази фалшива дилема около душ кабината.

Много ясно, че ви трябва място в банята. Но на практика реално ви трябва оползотворено място в банята.

Такова, което ви върши работа - естествено.

Е, при нас откривате душ кабината.

Душ кабината, която, вместо да изисква вие да я побирате, побира вашите желания, потребности, претенции и идеи за банята.

Душ кабината, която вмества комфорта, който търсите в банята си.

Как по-конкретно?

 

Издигаме къпането до нова висота

Вижте сега, искаме взимането на душ във всяка баня да е специално изживяване, а не просто рутинна дейност. За което си трябва специално място.

И затова предлагаме разнообразни душ кабини, съобразени с нуждите на Вашия комфорт в банята.

Опитваме да поберем вашите желания и виждания в моделите душ кабини, а не обратното.

За да няма дилеми, а само решения, идеи, въображение:

 • Предлагаме стилни стандартни и поръчкови душ кабини, според Вашите изисквания и параметрите на пространството в банята ви. Това е напълно нормално, даже е странно, че се коментира. За нас една душ кабина трябва да е Вашето специално място за къпане и релакс, иначе... какво правим?

 

 • За да поберем вашите изисквания за комфорт, предлагаме възможност да изберете модел душ кабина, която обособява ефективно душ зоната и придава подреден, спретнат вид на пространството. Правим го като винаги намираме балансирано решение за изискванията на мястото в банята и на комфорта ви.

 

 • И винаги напипваме умното съчетание между желанията на човека и изискванията на неговата баня. Предлагаме душ кабини с разнообразни размери и форми, за да откриете сред тях Вашата. Тази, която побира вашата визия за комфорт и стил.

 

 • От нас може да вземете както по-семпла душ кабина, така и по-комплексен модел – например сгъваема душ кабина хармоника, елегантна душ кабина с плъзгащи врати и хромирани панти, овална или петоъгълна душ кабина...

 

 • А имаме и по-специални решения за изживяването вътре в душ кабината. Предлагаме душ кабини с поставки и полици за душ гел, за да не се чудите къде на хлъзгавото корито да го закрепите, а да си го ползвате с лекота.

 

 • И като казахме специални решения, нека демонстрираме по-ярко дъкъде стига нашият индивидуален подход. Понеже имаме опит с всякакви модели душ кабини, нямаше как да подминем клиентите си с по-специални потребности. Затова предлагаме и модел със специална конфигурация за хора с двигателни затруднения. Конфигурацията и размерът на душ кабината се съобразяват индивидуално с всеки клиент, стъклата са обработени, за да се почистват по-лесно, а има и възможност да вградим хавлийник, дръжки и закачалки, с идеята ползването да е с максимална лекота. Всичко на човека да му е под ръка – става, като действаме умно и с грижа.

 

 • Предлагаме както готови, така и поръчкови душ кабини за по-специални случаи с удобен дизайн за безопасно влизане и излизане. В рамките на 10 дни ще изработим Вашата визия за удобство в банята.

 

Ясно е, че когато опиташ да вместиш решенията, предлагани на пазара в спецификите на ситуацията си, хабиш време и енергия. Какво ще кажете с вас да направим обратното? Свържете се с нас и ще намерим точната душ кабина, която вмества Вашите идеи, потребности и виждания за банята.

Така е по-смислено нали? Само експертност, вдъхновение и загриженост трябват.

Получавате ги от Смарт Кеър.

При нас винаги се намира място за вашите идеи и комфорт.