Таблицаизглед Списъкизглед

Точки 1 до 12 от 23 общо

Страница:
  1. 1
  2. 2

Таблицаизглед Списъкизглед

Точки 1 до 12 от 23 общо

Страница:
  1. 1
  2. 2
Покажи още продукти

Душ паравани от Smart Care – умна грижа за чиста и стилна баня

 

Защо да закупите душ параван ли? Вече знаете защо – при ежедневно взимане на душ и когато не е много топло, банята стои постоянно влажна. А това е предпоставка за развъждане мухъл и често замърсяване. А не искате да чистите банята си непрекъснато нали? Не ви се мисли винаги за проветряването й. Но пък въобще не искате да си представяте мръсотия, мухъл и микроби там, където се къпете.

 

А когато се къпете пръска навсякъде. И като на повечето българи банята и тоалетната ви са общи помещения, нали? Там са четките за зъби на семейството, шампоаните, пяната за бръснене... Не можете да допуснете влагата и плесените в тази интимна територия.

 

Но завеса май не е удачно решение... Плътна, плътна, ама като се замърси... И само ще се ядосвате, че постоянно трябва да я перете, за да не плесеняса.

 

Да, определено душ параван ви трябва. Вземете душ параван от Smart Care и решете проблема веднъж завинаги. Издигнете къпането на по-високо ниво, с един стилен и ефективен душ параван по поръчка – от Smart Care

 

От нас може да закупите и душ кабина. Но... Чакайте. Предлагаме чудни душ кабини, но премислете хубаво. Важно е да ви е комфортно нали? Банята Ви малка ли е? Да? И сигурно в нея е и тоалетната чиния? Ако е така, наистина душ параванът е по-удачен вариант за Вас. Ще спестите място.

 

Оползотворете пространство в банята с един стилен душ параван от Smart Care – би било умно решение от Ваша страна.

 

Освен това, някои хора даже предпочитат душ параваните пред душ кабините, тъй като вторите ги карат да се чувстват като в аквариум. Ако сте от тях, душ параваните от Smart Care са идеален аксесоар от обзавеждането на банята Ви. Ще си осигурите комфорт и ще създадете своя собствена уникална баня. Баня със стил и модерно излъчване!

 

Предлагаме душ паравани с разнообразни размери, цветове и мотиви – като ивици, цветя, листа... Можем да изработим стъклата на параваните в неправилни форми, спрямо особеностите на банята. Допълнителна екстра са матовите и опушени стъкла на параваните. Осигуряваме професионален монтаж и 3 години гаранция.

 

И освен всичко, душ параваните на Smart Care се поддържат лесно, заради специалното антикапково покритие Glass Shield. По стъклото на душ паравана то образува тънък и прозрачен филм, който отблъсква водата и варовика и ограничава появата на петна. И можете да го почиствате, както почиствате тефлонов тиган – изключително лесно, само с вода и мек почистващ препарат или микрофибърна кърпа. И стъклото светва за секунди!

 

Поръчайте душ параван от Smart Care. Постъпете умно и се погрижете за чистотата и визията на банята си - и разбира се за Вашия комфорт!