Още изгледи

каталожен номер (SKU):Душ колона Slim

Редовен Цена: 1 313,00 лв.

Special Price 1 090,00 лв.

Описание на продукта

Подробности

Усетете се като в баня от петзвезден хотел – с душ колона Slim на Smart Care

За Smart Care всяка секунда топъл комфорт е важна. Това е усещането да си в петзвезден хотел, но вкъщи.

Не усещате разликата

С нашия модерен модел термостатична душ колона Slim:

- Топлият климат в душ зоната е настроен на мига: Slim е душ колона с термостатичен смесител от ново поколение. С нея веднага тръгва вода с настроената температура. Така, когато Ви е станало студено, влизате под душа и моментално се стопляте. 

- Климатът е възстановен още по-бързо: В големи сгради се случва дебитът да намалее. Само че няма да усетите. Няма, ако заложите на нашата модерна душ система с колона Slim.  При промяна в температурата или дебита, термостатичният смесител ще реагира за 1-2 секунди.  Няма и да разберете, че се е случило нещо с температурата на водата в сградата.

- Няма да усетите и как детето се е изкъпало. Термостатичната душ колона на Smart Care е напълно самостоятелен смесител за водата. И ще направи така, че  и детето да се къпе само. Защото лесно ще пуска душа и водата с подходящата температура ще потича моментално.

- Освен фиксиране на зададената температура на водата, душ колоната Slim фиксира моментално и визията. Колоната е с изчистен дизайн, стегната конструкция, в тон с една истински модерна баня.

- Така стилът и комфортът в душ зоната получават своето място: Slim се отличава с ултра тънка пита от 25x25 сантиметра. Подвижен душ гарантира удобството по време на къпане. А термостатният смесител е с изключително елегантен чучур, за да плисне и стоплящ лукс в обстановката.

Спрете да усещате разлика в температурата или в комфорта на банята, в която се къпете – вкъщи или в реномиран хотел.  Не мислете за нагласяне, периодично охлаждане, непредвидена консумация на вода.

Усетете рязката разликата на умната грижа – с душ колона от Smart Care.

 

Допълнителна информация

Допълнителна информация

VideoВиж
ПроизводителНе