Мебелите за баня променят изцяло визията на Вашата баня, затова искаме да Ви предложим добро качество на добра цена и богат избор на шкафовеплотовеколониоткрити рафтове. Разполагаме с шкафове със стандартни размери, правим и поръчковиИма налична голяма гама цветове.

Мебелите, които предлагаме са с високо качество, произведени от ПВЦ и МДФ.


Защо Ви трябват мебели за баня ли? Има много причини...

Постоянно търсите място за принадлежностите си, пречкат се купища неща и непрекъснато събаряте по нещо? Е, ние Ви предлагаме не просто решение, а умно такова. Мебелите правят банята Ви по-лесна за организиране. А когато са качествени, каквито са нашите, ще Ви спестят и финансови ресурси дългосрочно. Спестяват и време, тъй като си е времеемко да се подменят много често... изнасяне-внасяне, да го заболи кръста човек.

Погрижете се за хаоса със стил и качество. Позволете на баланса и уюта да заемат повече място. 


Още причини?

Искате да разчупите интериора и да създадете Ваше уникално кътче в дома си? Познайте какво – нашите предложения ще решат и този проблем. Освен че са функционални - са и стилни.


Да, така е... трябват Ви.

Особено ако ги допълним с едно чудно огледало. Тогава банята Ви ще е напълно уникална всеки пък, когато се поглеждате в него... и когато извадите четката за коса или пяната за бръснене без да съборите всичко около себе си. 

Трябва да видите дървените ни шкафове. Красота... масивна красота!Затова Ви предлагаме нашите подбрани и умни решения.

Вашите изисквания в комбинация с нашите консултанти ще доведат до една завършеност, подреденост и уют.