Таблицаизглед Списъкизглед

Точки 1 до 12 от 13 общо

Страница:
  1. 1
  2. 2

Таблицаизглед Списъкизглед

Точки 1 до 12 от 13 общо

Страница:
  1. 1
  2. 2
Покажи още продукти

Когато пространството се подреди по височина, няма лимити за стила

Сещате ли се за филма „Вертикална граница“? Това е трилър за планинарско оцеляване. Героите се катерят по скалите и се борят с предизвикателствата на планината.

За Smart Care вертикалността обаче не е граница, а възможност. Възможност след ремонта на банята Ви при връщането на всички аксесоари и тоалетни принадлежности, идеята Ви за стилен и подреден интериор да оцелее.

Затова премахваме някои граници и предизвикателства, наложени от ограниченото пространство, с умно решение за подреждане по височина.

 

За висотата на добрия стил с колони за баня

При нас ще намерите разнообразие от елегантни изпълнения, ефектно усвояващи вертикалното пространство.

Така създаваме много нови възможности да подредите интериора си, побирайки всичките си тоалетни принадлежности с лекота.

Лекота внася и самият външен вид на нашите модели. Повърхностите им са с перфектен огледален финиш и са изработени с професионално покритие, за да не се нашуплят.

А влагата не им пречи по никакъв начин.

И се съобразяваме с разнообразни разбирания за интериорен стил:

  • Предлагаме ПВЦ колони за баня с разнообразни размери и конфигурации;

 

  • Даваме избор за шкафове с една или повече врати и съответно отделения, според това как искате да разпределите тоалетните си принадлежности;

 

  • Освен безупречен огледален финиш, нашите модели по поръчка могат да предложат и опция за плавно прибиране на вратите. Тази конфигурация носи сигурност, тишина при употреба и по-ниска степен на износване на материала. Ще ги ползвате с години без потъмняване или шупли на повърхността.

 

  • Предлагаме и модерни много функционални опции за по-специален комфорт като:

 

-      шкаф колона за баня с кош за пране, с която спестявате страшно много място;

 

-      ъглова колона, с която хитро усвоявате допълнително пространство;

 

-      горен страничен шкаф с дръжка и възможност за инсталация с огледало;

 

-      колона със странични рафтчета или с вътрешна подвижна полица.

 

И понеже продуктите ни издигат целия интериорен стил на висота, голяма част от PVC колоните стават и за обзавеждане на спалня, освен на баня. Можете да изберете между ляво и дясно отваряне и да допълните интериора на дома си с елегантен шкаф за прибиране на домашните аксесоари.

С умните решения на Smart Care достигате и усвоявате висотата на добрия стил. И вертикалното пространство не е граница пред подреждането, а възможност за реализиране на добри идеи в интериора на банята и на дома като цяло.