Таблицаизглед Списъкизглед

9 продукт(а)

Таблицаизглед Списъкизглед

9 продукт(а)

Покажи още продукти

Възможност за специфично пространство с поръчкови мебели за баня

Бани всякакви. Големи или малки. Модерни или по-обикновени. С разчупен и артистичен интериор или строги, практични и изчистени решения.

Идеи за баня също всякакви. Баня в технологичен стил? Или решена с еко излъчване? Или посветена на лятото, простора и тропическия дизайн?

Развихрете фантазията си и си направете баня, декор за Вашата визия за уютно и стоплящо пространство. С модерни поръчкови мебели, артистични аксесоари, ефектни технологични решения.

А в доста случаи искате да си направите... точно семейна баня. Нищо специално като отделни решения. Просто добре подбрани мебели и аксесоари за баня, носещи стил, удобство и функционалност на интериора. Носещи усещане за сполучливо изграден интериор. Който вече създава специален ефект – че се получи пространство с избран характер.

Важно е, че имате идея за банята. Че търсите почерк в интериора. Почерк, който прави пространството характерно, с подчертан чар и истински специално.

Защото за Smart Care всяка баня е специална.

Трябва да носи специални изживявания.

И заслужава със специално подбрани и подредени мебели да се получи както трябва.

Достойна за някоя от тези снимки на бани, по които се заплесвате.

Достойна за същински презентации пред семейните приятели.

И, най-вече, достойна за Вас, за Вашия поглед и за Вашите блажено стоплящи мигове.

Да, банята мечта всъщност не е далеч. Във Вашето жилище е даже. Стига да я оставите да побере стила, функционалността и удобството в интериора.

С умно подбрано обзавеждане, което отваря банята за модерното излъчване.

Затова какъвто и да е Вашият случай, няма да минете без визия за банята – в случай, че искате вдъхновяващ и релаксиращ интериор.

А ако искате да Ви се получи, тази визия трябва да е прецизирана. Особено ако банята е малка.

Ето тук може да откриете Вашата възможност за специфично пространство.

Защото Smart Care работи с въображение в името на банята с визия.

 

Smart Care: Мебели за баня по поръчка, които откриват нови възможности

Smart Care е пространство за идеи. За идеи, правещи всяка баня стилна, уютна и комфрортна – независимо от мястото.

Затова за нас и едно по-специфично пространство в банята не е риск, а вдъхновение, потенциал за въображение, възможност. Възможност да се получи наистина ефектен интериор.

Което означава наистина да си направите Вашата баня.

С въобръжение, което винаги свети в пространството.

Стига да подходите със смелост и страст км всички нови възможности, които отварят модерните мебели за баня по поръчка.

С тях Smart Care отваря и ново пространство за идеи. Идеи, които изкъпват банята с нов стил и обновен чар. Идеи, заложени в изпипан и умно подбран комплект мебели за баня по поръчка. Мебели, които разкриват скритите възможности в пространството на всяка баня.

Защото за Smart Care във всяка баня има място за стил и добри идеи. Мястото винаги стига, стига умна грижа да има.

А как точно откриваме за Вас тези нови възможности?

 1. Вникваме в концептуалната идея на модерните интериори за баня.
 2. Подбираме подходящи материали и мебелни композиции.
 3. Разработваме различни конфигурации за баня и към тях напасваме асортимента си от мебели и аксесоари.
 4. Работим с изчистени индивдуални проекти за баня, за да усетим настроението на желаното пространство.
 5. Работим и с разчупено въображение като съставяме цялостни мебелни композиции, пасващи на различни интериорни проекти за баня.

Така оставяме наистина въображението да свети. Да свети в нашия асортимент. Да свети и във Вашия интериор на баня.

Защото сме разбрали, че удачният комплект мебели по поръчка често е плод на гъвкава комбинация от взаимно говорещи си решения. Особено в малките български бани.

 

За всяко пречистващо пространство – мебели за баня по поръчка със светещо въображение

Не мислим за ограниченото място в банята. Не ни вълнува толкова.

Smart Care се вдъхновяваме от добре оползотвореното пространство в банята.

Превръщаме го във възможност. Вузможност да си сътворите Ваша зона за топъл релакс.

Ето как:

 • Подбираме специални шкафове за баня по поръчка, с които да поберете Вашата визия и усещане за комфорт. Разсъждаваме в цялостни концепции и планираме шкафовете като центрове на цели мебелни композиции и даже интериорни стилове. Като центрове, побиращи почерк.

 

 • Проектираме интериорни решения за модерни душ кабини. Модели душ кабини, оформящи специална зона за релакс и пречистване в банята. Решенията ни са гъвкави и съвременни, за да паснат на всяка визия за интериор. Душ кабините се изработват по индивидуални размери и в конфигурации, раздвижващи цялото пространство.

 

 • Приемаме параваните за баня като нещо повече от стъклени прегради. За нас моделите паравани трябва да отговарят на специфично решение за отделяне на душ пространството. И стилно решение за отваряне на интериора към свежия стил също. Така, особено с параваните си за вана, превръщаме душ зоната в спецфичен кът за топъл релакс.

 

 • Създаваме атмосфера, в която се оглежда точно желания стил за баня. Предлагаме огледала за баня по поръчка с всякакви форми и размери. И с елегантна визия, винаги отразяваща умната грижа за комфорта.

 

 • Приемаме, че и най-дребният елемент в интериора трябва да носи белег от общия замисъл. Затова подхождаме с въобръжение и към аксесоарите за баня. Винаги функционални и с изчистен дизайн те са като малки подсещания, че към пространството е подходено с концепция.

 

 • Подхождаме към пространството в банята и с подчертан прагматизъм. За нас няма сблъсък между въобръжението и практичните решения за интериора. Има партньорство. Вдъхновено от интересните идеи за баня. В Smart Care затвърждаваме това партьорство в умно подбрани решения за действията в интериора. За Вашето истинско разполагане с функционално и освежаващо място в дома.  Предлагаме разнообразни модели плотове за баня по поръчка, които създават удобен кът за тоалет, докато стилно фокусират визията.

 

 • Влагаме енергия и въображение в подчертаването на чара на характерни интериорни стилове за баня. Не просто продаваме мебели за баня, а oтваряме пространства за идеи. За характерни идеи, носещи духа на подчертана с вкус визия за баня. Така Ви даваме възможност да си сътворите специфичен декор. Например комбинираме изчистен модел шкаф с мивка с един строг, решен в сиво, черно и бяло стил, подчертаващ строгост и категоричност в избора на визия.

Развихрете въображението си и сбъднете интериорните си мечти. Със Smart Care имате свобода да подчертаете своята индивидуалност и умно да я превърнете в дискретен декор.

 

Поберете всички възможности – в стилни шкафове за баня по индивидуална поръчка

Банята може да побира. Да побира и мебели, и комфорт, и модерен интериорен стил. Колкото и да е малка. С грижа за умен избор.

И с въображение.

А понеже говорим за побиране, ето една идея от Smart Care...

Помислете за хубав комплект шкафове за баня по поръчка. По Ваша индивидуална поръчка.

Знаем, знаем... Ограниченото пространство не бива да се пълни. Но то не бива и да ограничава идеите.

Smart Care предлагаме специално шкафове за баня по поръчка, които отварят пространството. Отварят го, защото побират тоалетните Ви принадлежности, докато тънко се вписват в избраната визия. Че я и подчертават.

Ето как:

 1. Правите си модерна баня. Искате пространството да е отворено и ориентирано към удобството.
 2. Взимате си един изчистен дървен плот по поръчка от Smart Care.
 3. Допълвате къта за тоалет с шкаф за баня по поръчка.
 4. Може да заложите например на горен шкаф за баня с огледало – като искрящо с модернизъм лице на интериора.
 5. Защо пък да не си сложите стенен шкаф с мивка в банята? От нас може да си вземете модел, стилно стоящ на стената, решен цветово като елегантен кът за тоалет и освежаване.
 6. А имате избор и на PVC конзолни шкафове за баня, стоящи деликатно и с модерно излъчване на стената.

Ето че изглжежда се получи. И изглежда наистина стилен интериорът. Като декор на с хъс реализирана идея.

Запомнете: Специфичното пространство не е проблем. Нито пък риск. Възможност е. Възможност да си сътворите наистина специална атмосфера.

Действайте смело към тази възможност.

Защото всяка баня е пространство за идеи – каквото е и Smart Care.