Таблицаизглед Списъкизглед

Точки 1 до 12 от 102 общо

Страница:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Таблицаизглед Списъкизглед

Точки 1 до 12 от 102 общо

Страница:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Покажи още продукти

За подредения, устойчив и изчистен декор на банята 

Искате банята Ви да се получи с изчистени линии, свежа и светла. Търсите подредено и олекотяващо визията интериорно решение.

И започвате да си я обзавеждате.

Пълните я с тоалетни принадлежности, аксесоари и от онези модерни съоръжения и мебели, които разглеждате онлайн.

Обаче... Нещо не се получава сякаш както си го представяте. Банята е относително малка – в България сме, нали... -, а комфортът си иска своето.

И мястото... не стига – така си мислите.

Стига. Стига с пораженческите мисли и отново стига мястото, за да сътворите лесно едно наистина стилно пространство.

Само ум да сложите вътре и сте готови...

 

Стигнете цялостното изпълнение на желания интериор с едни стилни водоустойчиви шкафове за баня

Ние помагаме да изградите Вашето виждане за стил с едни елегантни водоустойчиви шкафове за баня. Идеални са, ако търсите нещо практично и по-олекотено, което да допълни ефектната декорация на цялостния интериор.

Тези водоустойчиви шкафове могат да допълнят стилно визията, защото:

 • Отличават се с изчистена линия в дизайна;

 

 • Позволяват да избирате цвят по популярната схема RAL, според интериора Ви. Изработваме ги по индивидуална поръчка;

 

 • Понеже се изработват по индивидуална поръчка, пасват на желаната от Вас конфигурация за мебелите и пространството. Колкото и екстравагантна и изкусурена визия за интериора да имате, ще намерим цялостно решение;

 

 • Понеже всичко е въпрос на вкус и цветовете и принтовете трябва да се връзват с целия декор, за да не натоварват, предлагаме възможност за избор на цвят в тон с плочките. Изработваме мебелите по поръчка, за да използвате рационално пространството без ограничения във визията;

 

 •  Всичките ни мебели са прецизно изработени и тествано водоустойчиви. Така постигнатият интериор ще зарежда с енергия дълго време;

 

 • Енергичността на обзавеждането ще изпълва помещението отвсякъде. Моделите ни пристигат при Вас с редица функционалности, които раздвижват пространството. Можете да се обзаведете например с водоустийчиви шкаф с мивка в свеж дървесен цвят или с цял комплект горен и долен PVC шкаф с мивка;

 

 • Разнообразието от интериорни решения и ефектни декорации истински отпушва креативността. А ако търсите нещо по-смело и цялостно оформящо визията, предлагаме цели ПВЦ композиции от елегантни шкафове с изящни огледални повърхности и модерни механизми за плавно затваряне.

 

Разбираме, че се колебаете в избора си, особено при трудно изпълними идеи. И сме съгласни, че тези, които Ви свалят звезди и Ви обещават всичко, са рискован избор.

Затова Smart Care не го правим. Не Ви обещаваме всякакви неща. Предлагаме Ви практично цялостно решение за Вашето виждане за модерна баня, съобразено с Вашата ситуация. Все пак ремонт не се прави всеки ден. И е важно да се направи умно.

А какво по-умно от едни трайни, водоустойчиви мебели в точната конфигурация, съобразени с исканата тематика и изпълващи пространството с комфорт и енергия?

Не претенциозност, а ум трябва. И грижа за удобството. С две думи Smart Care.

Поръчайте Вашите PVC шкафове със сертификат за качество и гаранция лесно онлайн, изпращаме ги на удобен за Вас адрес и се получава подреденият, устойчив и изчистен декор на банята.

Има си специален шкаф за него...