Таблицаизглед Списъкизглед

Точки 1 до 12 от 113 общо

Страница:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Таблицаизглед Списъкизглед

Точки 1 до 12 от 113 общо

Страница:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Покажи още продукти

Мебелите за баня от PVC са изключително подходящи за малки помещения с аспирация осигурена само от вентилатор. ПВЦ шкафовете са със 100% водоустойчивост и не се влияят от влагата. Цветовете на материала би могъл да се избере от нюанса на плочките. Възможността да се избира цвят по схемата на "ral" прави шкафовете от ПВЦ предпочитани от останалите варианти. При изработване на мебели по поръчка, имате възможност да използвате рационално пространството. 

За едно организирано и красиво пространство около вас, когато се потапяте в комфорта на душа си. Ние Ви предлагаме богата гама от модели на разумни цени. 

Мебелите за баня от PVC са дълготрайно решение, пристигащо и с редица функционалности, които можете да откриете в описанията на артикулите. 

Все пак не се прави ремонт в банята всеки ден. А какво по-разумно от водоустойчиви мебели, които са с гаранция и сертификат за качество. Вие и Вашата баня заслужавате умна грижа и високо качество, а ние от Smart Care можем да Ви ги предоставим. Поръчвайте лесно и удобно онлайн, а ние ще Ви ги изпратим до удобен за Вас адрес.