Таблицаизглед Списъкизглед

Точки 1 до 12 от 15 общо

Страница:
 1. 1
 2. 2

Таблицаизглед Списъкизглед

Точки 1 до 12 от 15 общо

Страница:
 1. 1
 2. 2
Покажи още продукти

Друго усещане за стил - класика

Дървото дава друга нотка на интериора. Друга атмосфера. Друг аромат на дома, ако щете.

Усещането е за стабилност, топлина, класика.

Класика може да внесете и в банята си – с дървени изработки от Smart Care.

Обаче... Прибавяме и друга нотка в това класическо обзавеждане.

 

Свеж аромат на класически стил с дървени шкафове за баня

Съберете класическо и модерно на едно място.

Със стилните дървени шкафове за баня от Smart Care пак интериорът ще лъха на стилна класика, но ще разнася и нотки на

ефирност,

съвременност,

обмислена дизайнерска визия.

На пипната изработка.

Свежестта ще се носи най-вече от  модерната обработка на дървото, така че то да запази излъчването си и при специфичните условия в банята, и сред модерните аксесоари.

Smart Care залагаме на прегръдката между класиката и модата в интериора.

 • Предлагаме дървени изработки, третирани със специално защитно покритие, за да не се раздуват от влагата. Че не правите ремонт всеки няколко месеца нали...

 

 • Предлагаме и изработване по поръчка. Тоест имате пълна свобода за интересни идеи, които разчупват дизайна. Та, бъдете смели, бъдете свежи, играйте си с размери, форми, конфигурации на мебели... Банята си е ваша – разтънцувайте я малко. Във вашия ритъм.

 

 • И за да имате наистина място да си танцувате, осигуряваме варианти за многофункционални шкафове по поръчка. Изберете например комплект с мивка или спестяващ пространство ъглов шкаф с огледало. Въобще оберете ъглите и неусвоеното пространство с практични мебели от Smart Care и пак ще си говорим дали наистина банята ви е тясна...

 

 • С умно подбрани мебели ще стане удобн горе-долу? Не стига. С нашите предложения ще стане удобно и горе, и долу. От нас може да си вземете и горен, и долен шкаф. Всички тоалетни принадлежности ще са прибрани и ще бъде красота.

 

 • А красотата ще се отразява нашироко всяка сутрин. Просто взимате от нас един голям горен шкаф с огледало и гледайте какво става. Прекрасно, изящно!

 

 • А и класическо, леко рустикално. От нашите дървени мебели сякаш се излива достойнството на класически добрата изработка.

 

 • Понеже в банята редовно се излива и вода, всички наши дървени мебели са водоустойчиви и обработени по специална технология със специални импрегниращи масла.

 

Поръсете масивно усещане за класика сред свежия модерен интериор. Ароматът е различен. Друго е. Ще усетите.