Таблицаизглед Списъкизглед

Точки 1 до 12 от 32 общо

Страница:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Таблицаизглед Списъкизглед

Точки 1 до 12 от 32 общо

Страница:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Покажи още продукти

Smart Care glass line Ви предлага огледала с LED осветление, които ще направят Вашата баня уникална и стилна. ЛЕД осветлението е най-подходящо при висока влажност. Огледалата се произвеждат в студена, топла светлина и RJB (цветна лента) в стандартни размери и по индивидуална поръчка. Освен с вградено, се предлагат с периферно и декоративно осветление, което е подходящо за акцентирането им в банята. Предлагаме множество декорации, готови проекти и индивидуални клиентски проекти (флорални мотиви, надписи, геометрични фигури, декори от плочка).

Отразете стила на банята си с огледало от Smart Care. 

Обичате да си правите тоалета както трябва сутрин.

Независимо от това колко бързате, времето в банята е Вашето време.

Знаете за какво говорим... Огледалце, огледалце, днес дали ще изглежда всичко перфектно?

Ще бъде - защото в отражението сте Вие!

Свържете се с нас и ще обичате огледалото си всеки ден. Защото то ще отразява стил, в който ще се влюбвате от всеки поглед.

И освен огледало, носещо неоспорим комфорт докато си правите тоалета, от Smart Care си набавяте огледало, пред което се бръснете или гримирате като по учебник.

Защото наблюдавате с лекота действията си в банята, независимо от часа.

Нова ЛЕД светлина върху престоят в банята:

Вземете своето огледало по поръчка и превърнете гримирането или бръсненето в представление. Светло представление. Ефектните LED светлини ще ви карат да се чувствате като на сцена, на която изгрявате в пълния си блясък.

Със Smart Care разчупвате интериора на банята и внасяте нова искра в ежедневните дейности:

• Различни опции на осветление, за да сте сигурни, че гримът е без грешка, независимо от светлината в банята – избирате между студена, топла светлина и RJB цветна лента.

• Огледалата са с опции за притъмняване или засилване на светлината, според ситуацията и настроението – освен с вградено, предлагаме и с периферно и декоративно осветление. Така освен удобство, получавате и ефектен акцент за стената. • Светлината е напълно достатъчна, за да ползвате нужните рафтове по съответната стена на банята и с оптимални настройки на нивата за яркостл

LED огледалата за баня са с опция за добавяне на нагревател срещу изпотяване, ключове и сензор за движение. Освен това са енергоспестяващи и изработени от водоустойчиви материали.

• Пасват на всеки интериор, понеже могат да се лепят в ниши, да се монтират планки, залепени зад тях, или луксозни видими кръгли държачи.

• Предлагат се с интересни екстри, внасящи удобство, като вграден часовник, индикатор за температура, сензор за движение, опция за добавяне на нагревател.

Влюбете се отново в миговете на събуждане и разкрасяване. Вместо да бързате припряно, може да се забавлявате с удоволствие пред образа си и да започвате деня с настроение.

Защото всички малки неща, на които държите, неусетно подкрепят духа ви. Подкрепяме го и ние. Направете своята индивидуална поръчка сега и ще сътворим новото бижу в интериора ви в рамките на 10 дена или вземете веднага готов модел.

Изберете Smart Care и наблюдавайте всеки ден как грее отражението на стила.