Поставяме стила в рамка – за да го освободим и отразим

Огледайте се. Напоследък навсякъде попадаме на ограничения.

На рамки.

На рамки пред движението, заради пандемията.

На рамки пред пазаруването, заради инфлацията.

На рамки пред... каквото преди наричахме „нормален живот“.

И всички рамки ограничават. Ограничават визията ни за стил, за възможности, за удобство.

Дали всички обаче?

Дали пък няма рамки, които ни освобождават, за да се потопим в естетичното, функционалното, стилното?

Има.

Smart Care поставя стила на Вашата баня в рамка, която го освобождава и отразява.

Освобождава го, защото имате много опции – особено за избор на рамки за огледала.

Отразява го, защото всяка от тези опции пасва на желаната визия за банята и се вписва естествено в интериора

Да огледаме...

Рамки за огледала, придаващи завършен стил на банята

Всяка баня си иска своето, за да се превърне в уютно кътче за релакс. В пространство, отразяващо визията на собственика за уют, класа, практичност. За отпускаща обстановка. С удачно избрани мебели и аксесоари дори една малка баня ще отрази изискания стил на собственика си.

Особено с умело подбрано и декорирано огледало за баня, защото то е един от онези елементи в интериора, които се използват от всеки и всеки ден.

И защото по особен начин, поставянето на елегантно огледало в банята завършва визията. Придава й цялостен облик и отразява стила. Smart Care пък се грижим този стил да е защитен и подчертан. С изискано подбрани компоненти от интериора.

Огледайте се.

И се запознайте с моделите рамки за огледала за баня на Smart Care, които истински освобождават и отразяват стила:

  • - От Smart Care може да вземете дървена рамка за огледалото, която ще придаде изискан и класически стил на визията. Имате богат избор на варианти, решени с изкусни орнаменти и подчераващи ретро полъха в интериора.

  • - Може да изберете по-строг, изтънчен и категоричен стил на банята си, решен в изчистени тонове и прави линии. За него Smart Care може да предложи например водоустойчива рамка за огледало с черен цвят и модернистичен, елегантен дизайн.

  • - Имате възможност за избор на рамки с ефектни покрития, придаващи артистичен отенък на визията. Например рамка за огледало с дървесна шарка и някак природно свежи нюанси.

  • - Избирате измежду рамки с различни цени и дизайни, за да намерите решение точно за Вашия проект за баня.

 

Smart Care винаги сме се ръководили от убеждението, че идеята на всяка баня е цялостно да изразява и подчертава визията на собственика за приятен интериор. Затова във всеки продукт, който предлагаме, се стремим да вграждаме концепция – концепция, пасваща на една завършена обстановка.

И тъй като най-често именно избраното огледало за банята придава усещане за завършеност, Smart Care се грижим всеки модел умно да отразява изградения стил.

Така го поставяме в точната рамка, за да го освободим и той да разгърне характера си в пространството.

Отразете стила на банята си и Вие – с избор без ограничения и с рамката, която отваря пространство. Пространство за идеи и специфична визия.