Още изгледи

каталожен номер (SKU):овална душ кабина 85х85 см.

Описание на продукта

Подробности

Отворете си очите и пространството в банята за елегантна душ кабина

Или поне я оставете тя да ги отвори.

Малкото пространство пречи особено с... ръбатите форми. Натоварват визуално и правят така, че банята да изглежда по-пълна, отколкото е.

Освен това ръбовете са критични точки в банята.

Трябва да се пазите от удар в тях, което създава усещане за още по-малка баня.

Отворете очите си за овалните душ кабини.

А за да отворим максимално пространство за визията и въображението, Smart Care предлагаме елегантна овална душ кабина за малка баня без ограничения в стила.

И какво да видим?

- Плавните линии на стъкления профил на този модел душ кабина сякаш изливат ентусиазъм в идеите за малка баня. Виждате как визията се омекотява и отваря, което вдъхновява да си подредите пространството по Ваш вкус.

- Умно усвоеният ъгъл отваря повече опции за проектиране на банята. Мъртвите точки са пълни с живот. А интериорът – със стил.

- Стилният интериор влиза в банята през плавните линии. Душ кабината е с размер 85x85 сантиметра и галантно усвоява ъгъла. А леко отварящата се врата с панти е като портал към Вашето пространство за топъл релакс.

- Плавно успокояващият климат влиза в банята и директно през стъкления панел. Стъклото е закалено и няма как да нарани някого при счупване.

- Това пространство за въображение около душа може да влезе в банята Ви в рамките на 15 работни дни срок за изпълнение на поръчката.

Щом я доставим, ще видите как се монтира овална душ кабина,

Която плавно отваря ново пространство за идеи.

 

Допълнителна информация

Допълнителна информация

ПроизводителSmart Care