Таблицаизглед Списъкизглед

Точки 1 до 12 от 43 общо

Страница:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

Таблицаизглед Списъкизглед

Точки 1 до 12 от 43 общо

Страница:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
Покажи още продукти

Дръзка визия за всяка баня - за малката също

Има едно схващане, че когато пространството е малко, трябва да си малко по-скромен в желанията.

Да обереш малко ентусиазма и визията си.

Като например прекалено било да гониш стил и лукс в малка баня. Всеки ще каже: ти гледай да си направиш банята като хората, да е удобно, максимално изчистено, без много елементи. Гониш рационално обособено пространство в твоя случай, а не визия.

Сега, че малките бани са предизвикателство, така е. Че трябва да мислите преди всичко за удобното пространство, несъмнено. Че пестенето на място в малката баня е приоритет – естествено...

Обаче, стесняването на визията за интериора на банята, заради по-малкото пространство, е грешен начин на мислене.

Даже трябва да подходите по обратния път:

Ако и понеже банята ви е относително малка, как да я направите с максимално изчистена и луксозна визия, така че скромното пространство да не се забелязва?

Да е скрито зад удобството и един по-изтънчен, даже луксозен стил на банята?

 

С дръзка визия за лукс и удобство в черна рамка

Поставете изтънчената визия на банята си в луксозна рамка, за да подчертаете стила и комфорта.

По-конкретно да подчертаете стила и комфорта на душ пространството.

С един модерен душ параван с черен профил от Смарт Кеър - истинско бижу за всяка баня. Включително и за малката.

С такъв постигате 3 неща едновременно:

 • Пестите място в банята си, като залагате на едно максимално изчистено решение

 

 • Обособявате ефективно душ пространството, според това което позволява банята, като я пазите суха и приветлива

 

 • Създавате луксозен акцент в интериора, който грабва с една по-смела, дръзка визия

 

На практика правите от банята си едно малко бижу с интересно...

 

Виждане за модерно душ пространство

Трябва да знаете, че черните акценти в банята са популярен интериорен тренд. А за да превърнем и по-малките бани в част от луксозната мода, Смарт кеър създадохме новата си серия душ паравани Black Frame – стилно и функционално решение за вашата уникална баня.

Да рамкираме зоната на изтънчена визия и удобство:

 • Всеки стъклен параван за баня от серията Black Frame идва с дръзка черна рамка – сякаш категорично очертава зоната на душ релакс

 

 • Поставянето на такъв параван определено е умно решение, от гледна точка на обособяване на пространството – при Смарт кеър намирате разнообразни размери, цветове, стъкла, орнаменти и детайли от дизайна. Получавате решение, което пасва на уникалната ви визия за едно специално място в дома.

 

 • Естествено всички модели паравани от серията Black Frame са с професионално закалено стъкло – за максимална безопасност в случай на счупване

 

 • Дългогодишният ни опит с всякакви продукти за баня ни позволява да предложим решения за пространството – такива, които ефективно изолират душ зоната и същевременно придават характерен чар на банята. Водата не пръска навсякъде, а вие се хвалите пред приятели с вашата баня-бижу.

 

 • Олекотеното и същевременно изискано отделяне на пространството приема различни и все ефектни форми – от Смарт кеър може да вземете параван с черен профил в многообразни конфигурации. За пълен простор на визията.

 

 • Предлагаме ефектни дизайнерски решения, съобразени с изискванията на всяка баня. Ако пространството е наистина малко, имаме и варианти за параван с черен профил, разполагащи се компактно по височината на душа и фино отделящи го от зоната с мивката и тоалетната.

 

Всеки поръчан параван с черен профил се изработва в рамките на 15 дни, а за да добиете представа, разгледайте вече готовите модели прегради за баня.

За поръчка и запитване, ползвайте бутона на конкретния артикул, e-mail (contact@smartcare-bg.com), телефон 0884 000 640 / 0895 607 266.

Или елате на място в нашия физически магазин да разгледате и да обсъдим вариантите за Вас на адрес (ул. „Нишава“ 33, София, България.

А после ще се радвате на вашата дръзка и елегантна визия за разделяне на пространството в банята.

И ще започне едно хвалене...

Така е – защото Вашата баня заслужава Умна грижа.