Таблицаизглед Списъкизглед

8 продукт(а)

Таблицаизглед Списъкизглед

8 продукт(а)

Покажи още продукти

Black is the new grey

Ние държим на качеството, а също и на модерното изпълнение. 

Черните паравани за баня са все по-голям интериорен тренд. Затова Ви представяме нашата нова серия Black Frame - едно функционално и стилно решение за Вашата уникална баня. Изработваме ги с голямо разнообразие от опции - различни размери, стъкло, цвят, орнаменти и всякакви детайли. Идват при вас в рамките на 15 работни дни, с гаранция, безплатна доставка и качествено монтиране.

Това е един умен избор - отваря визуално банята Ви, а също така обособява пространството в нея и водата не пръска навсякъде. Още за ползите може да откриете ТУК

Ние сме с дългогодишен опит в производството на душ кабини, прегради и продукти за баня от стъкло. Зад специалната ни линия Smart Care - Glass Line, стоят стотици завършени проекти и доволни клиенти. Може да разгледате още от реализираните ни проекти на прегради ТУК.

Запитването за тях е лесно и по най-удобния за вас начин - чрез бутона на конкретния артикул, чрез e-mail (contact@smartcare-bg.com), по телефона (0884 000 640 / 0895 607 266) или на място в нашия физически магазин (ул. „Нишава“ 33, София, България). 

Поръчайте Вашия нов и неповторим параван при нас. Вашата баня заслужава не просто грижа, а умна такава.