Още изгледи

каталожен номер (SKU):Параван с черен обков

Описание на продукта

Подробности

Преграда, отваряща харизматичната дълбочина на пространството

Преграда?

Да отваря?

Дълбочината?

Може ли?

Може. С въображение и умна грижа всичко може.

Извивките на една модерна душ кабина биха изяли малкото пространство в банята.

За да го предпазим от тази участ, Smart Care предлагаме да го преградим.

Със стилен параван за баня с черен обков:

- Постигате ефективно обособяване на душ зоната от другата част на помещението. Водата няма как да премине от другата страна, защото солидният праг на паравана затваря пътя й напълно.

- Отгоре пътят също е затворен. Този параван е истински преграден, защото достига до тавана. Няма нахално измъкнали се пръски или мазно приплъзващ се конденз от парата.

- Постигате и харизматично излъчване. Сякаш малкото пространство в банята е подредено с една категорична визия за елегантен стил. Заради черния обков. Този модел параван за баня с черен обков стои като страж за комфорта и цялостния климат на интериора. Профилът е строг, изчистен, модернистичен. Черният обков е като контур, маркиращ зоната за душ, окъпана в стил и харизма.

- Оформяте сигурна душ зона. Освен за пръските, не се тревожите и за безопасността по време на къпане. Имате си параван и срещу рисковете. Профилът за този стъклен параван е решен в специално закалено стъкло. Няма възможност за пръсване. 

В допълнение, винаги сте в крак с интериорните тенденции. Тънките черни елементи в палитрата винаги ще са релевантни. Ако са изпълнени умно, ефектът няма да е мрачен, а харизматичен.

Така със Smart Care се отваря пространство за харизматична дълбочина във визията за баня.

 

Допълнителна информация

Допълнителна информация

VideoВиж
ПроизводителSmart Care