Още изгледи

каталожен номер (SKU):Правоъгълна душ кабина 100 х 90 см.

Описание на продукта

Подробности

Ключово предимство на правоъгълната душ кабина с точен размер е пълната свобода, носеща отпускане. Да, заема повече място в ъгъла на банята, 

но пък Ви го дава на Вас.

Облагородено.

В правоъгълната душ кабина на Smart Care можете по-свободно да се въртите, защото разполагате с оптимална ефективна площ в рамките на душ зоната.

Като една достатъчно широка, комфортна и топла стая се получава.

За пълно отпускане в банята:

- Вземете от Smart Care тази правоъгълна душ кабина, съчетаваща стандартно елегантен и изчистен дизайн с функционален комфорт. С нея душ зоната се превръща в една луксозна стаичка, посветена на Вашия релакс след уморителен ден.

- Правоъгълната ни душ кабина е с оптимален размер – 100x90 сантиметра – в името на пълния комфорт, когато си взимате душ.

- Осигурява оптимално душ пространство, което бързо стопля с удобство и стил.

- И също много важно за удобството: При къпане не се мокри цялата баня. Тази правоъгълна душ кабината на Smart Care е уплътнена отлично. Водата остава само в душ пространството, за да продължи комфорта и, когато стъпите на сухия под на банята си.

- Сигурността също е обезпечена: Този модел душ кабина стопля и с надеждно закалено стъкло с дебелина 6 милиметра. Няма какво да се случи – освен спокойни стоплящи мигове под душа.

- Имате тези мигове в рамките на 15 работни дни срок за изработка на душ кабината.

Щом Вашата кабина е готова, в банята се получава...

Топла стая, приютила категорични естетика и комфорт. 

Допълнителна информация

Допълнителна информация

ПроизводителSmart Care