Още изгледи

каталожен номер (SKU):smartwood
795,00 лв.

Опции

* Задължителни полета

795,00 лв.

Описание на продукта

Подробности

Поберете всички добри идеи за стила на банята

Искате да се получи баня с модерен стил. Само че такава баня изисква и от Вас да подходите стилно. Това означава да намерите хитро интериорно решение, което да побере всички добри идеи и пак да остане пространство за спокойствие и комфорт.

А и за въображение.

И ето една стилна идея:

- Smart Care Ви предлага PVC шкаф за баня с дървен плот - от бор, съчетаващ модернистичната с натуралната визия.

- Шкафът Smartwood е решен в строг, изчистен стил и стои на стената категорично очакващ да влезе в употреба.

- От него лъха характер. Не е просто съвременна мебел за баня. Дървеният плот успокоява с асоциацията за истински чиста и отдадена изработка. Масивът винаги стабилизира визията. А бялата част е с фин контур, лъхащ на съвремие. Един истински свеж поглед към бъдещето... на умно обзаведената баня.

- Smart Care доставя това бъдеще в различни размери. Според Вашия поглед. Имате 3 опции за размер на шкаф, който да пасне веднага точно на Вашата баня

- Материал на плота от масив и монтаж за стена (конзолен)

- В момента, в който решите, че е дошло време за смяна на шкафа в банята, ни давате 35 работни дни и ще поберете обновения стил на пространството.

Ще поберете и цялото спокойствие, което заслужават миговете в банята. В относително малката баня водата от душа пръска навсякъде. Затова Ви трябва шкаф с материал, който да не „цъфне“ от водата.

Smart Care даваме гаранции и срещу палуването на децата. Те ще могат да си поливат колкото искат, без това да Ви втриса. Защото този PVC шкаф е изработен с умна грижа и издържа на мокро палуване.

Обзаведете банята си свежо. 

Като с ум поберете стила.

С ум – и със Smart Care.

 
Цената е без мивка

Допълнителна информация

Допълнителна информация

ПроизводителSmart Care