Да ви покажем сега... какво значи качество при сифон

Правите си банята. Искате да се получи нещо по-изкусурено. По-уютно. По-стилно. Да й се радвате всеки път.

Стигате до сифоните и започвате да... отпускате юздите. Да отстъпвате от високите стандарти.

Казвате си „каквито са, такива са сега, какво толкова може да стане...“ Искате да се получи по-бързо и да се свършва с ремонта, с разходите, с нервите покрай него.

За да се отърсите от тревогите най-сетне и да започнете да се наслаждавате.

С такава нагласа обаче може да попаднете на нелоялни търговци и майстори. Тяхното отношение е:

„Е, сега... качество при сифоните...“

Това отношение може да се размирише. Буквално и като комин на септична яма...

За Вашата баня сме приготвили нещо друго.

Изчистена дефиниция за качество

Неприятната миризма в банята скапва изграденото с желание стилно излъчване на интериора. За да е всичко наред, ние държим на качеството на всеки детайл:

• Веднъж монтиран, закупеният от Smart Care сифон държи стабилно и сигурно. Професионална монтажна скоба здраво го фиксира на едно място и не позволява да мърда напред-назад. Неприятно прокапване на утайка от него е практически изключено.

• В името на свежестта, определено си заслужава да монтирате лентов подов сифон точно от нас. Съществен проблем в много бани е натрапчивата миризма на... блато. Така се получава, когато старият модел връща миризми от канализацията и мазето. Това зависи най-вече от конструкцията и дълбочината на водния затвор. За приятна атмосфера в банята вземете сифон със суха клапа и дълбок воден затвор, специално против миризми. Определено ще сте доволни от новия дух и дъх на интериора.

• И за да забравите бързо лошите миризми и неприятната атмосфера в банята, всички продукти на Smart Care се монтират лесно, като предлагат и възможност за вграждане на стъкло. Да е по-стилно и да се вписват в един по-изтънчен и модерен интериор.

• Като казахме стилно, трябва обезателно да споменем нашите специални точкови сифони за баня с интересни декоративни решетки. Тези дизайнерски модели носят бодра увереност, че нищо няма да ви откъсне от стилната концепция за интериора.

• А приятната визия, хармонираща с цялостния интериорен дизайн, се поддържа с лекота. Всеки модел е конструиран да се почиства лесно и бързо до блясък.

• Всички тези ефекти ще са дълготрайни. Smart Care разчита на собствено производство, за да обезпечи необходимите стандарти. Освен качество, така постигаме и адекватни цени, за да остане свежестта.

• И да се задържи дълго – Smart Care предлага 10-годишна гаранция на всички свои продукти.

Освободете се от смиреното мислене „Каквото,такова“. Правили сте си банята, за да й се радвате,нали? Свържете се с нас и заедно ще предефинираме какво е качество.

И ще се получи завършен, стилен и уютен интериор.