Таблицаизглед Списъкизглед

2 продукт(а)

 1. 10%off
  Линеен сифон модел Quadric - 585мм

  Линеен сифон модел Quadric

  каталожен номер (SKU):Quadric75

  Редовен Цена: 265,00 лв.

  Special Price 238,50 лв.

 2. 10%off
  Линеен сифон модел Tile - 585мм

  Линеен сифон модел Tile

  каталожен номер (SKU):Tile-линеен

  Редовен Цена: 260,00 лв.

  Special Price 234,00 лв.

Таблицаизглед Списъкизглед

2 продукт(а)

Покажи още продукти

Лентови сифони от Smart Care – надеждно отводняване и стилно излъчване

Ако редовно докато се къпете нивото на водата се покачва с 2-3 пръста, помислете за инсталиране на лентов сифон. Това решение е предпочитано от дизайнери и архитекти и навлиза все по-бързо в България. Новата мода в отводняването! Дори банята ви да е по-малка, високият дебит на един качествен лентов сифон позволява на водата да се оттича доста бързо.

 

Лентовите модели на Smart Care са с оптимален дебит и надеждно предпазват канализационната система от нежелани твърди предмети. Така осигуряват ефикасно и бързо оттичане и докато се къпете няма начин да започнете да джапате в локва вода. Всичко се оттича много бързо!. Това превръща тези модели в незаменим елемент от модерното обзавеждане.

 

А към улесненото отводняване, ще добавят модерно излъчване и изискан завършен вид на банята. Решетките им са много елегантни, а размерите им са най-разнообразни. Така няма нужда да напасвате плочките към сифона – каквото се налага, ако монтирате стандартен кръгъл такъв.

 

Освен това, произведените от нас лентови сифони достойно допълват луксозното обзавеждане за баня, защото изглеждат модерно и свежо

 

Поръчайте от нас и постигнете красива визия и надеждно отводняване веднага и с лекота . Предлагаме модели, които изглеждат стилно и се вписват навсякъде. А също така имат 10 години гаранция и сертификат за качество. Защото ние държим на визията, но също толкова и на качеството. 

 

Изработени са от висококачествени материали, лесни са за монтаж и имат отлични отводнителни свойства. Предлагаме различни решения според размера на банята ви.

 

Дължините им са: 585 мм., 686мм., 785 мм., 885 мм.. Цените им започват от 240 лева и достигат 305 лева. Следете и ежемесечните ни промоции и  ги вземете по-изгодно.

С нашите предложения ще предпазите канализационната система от твърди предмети, ще получите перфектно отводняване и ще придадете на банята си модерен облик, без да се налага да размествате и оформяте плочките допълнително. Особено ако банята ви е луксозна и с обзавеждане от стъкло и камък, подходящият лентов сифон ще допълни шикозното й излъчванеЗащото пространството около душа Ви заслужава не просто грижа, а умна такава!