Таблицаизглед Списъкизглед

Точки 13 до 16 от 16 общо

Страница:
  1. 1
  2. 2

Таблицаизглед Списъкизглед

Точки 13 до 16 от 16 общо

Страница:
  1. 1
  2. 2
Покажи още продукти

Линейни сифони от Smart Care – надеждно отводняване и стилно излъчване

 

 

Ако редовно докато се къпете нивото на водата се покачва с 2-3 пръста, помислете за

инсталиране на лентов сифон в банята. Това решение е предпочитано от дизайнери и архитекти и навлиза все по-бързо в България. Това е новата мода в отводняването! Дори банята ви да е по-малка, високият дебит на един качествен лентов сифон позволява на водата да се оттича доста бързо.

 

Лентовите сифони за баня на Smart Care са с оптимален дебит и надеждно предпазват канализационната система от нежелани твърди предмети. Така осигуряват ефикасно и бързо отводняване и докато се къпете няма начин да започнете да джапате в локва вода. Всичко се оттича много бързо!.Това превръща лентовите сифони от Smart Care в незаменим елемент от модерното обзавеждане за баня.

 

А към улесненото отводняване, линейните сифони на Smart Care ще добавят модерно излъчване и изискан завършен вид на банята. Решетките им са много елегантни, а размерите им са най-разнообразни. Така няма нужда да напасвате плочките към сифона – каквото се налага, ако монтирате стандартен кръгъл сифон.

 

Освен това лентовите сифони на Smart Care достойно допълват луксозното обзавеждане за баня, защото изглеждат модерно и свежо.

 

Поръчайте лентов сифон от Smart Care и постигнете красива визия и надеждно отводняване на банята си веднага и с лекота . Предлагаме линейни сифони, които изглеждат стилно и се вписват навсякъде.

 

Линейните сифони, произвеждани от Smart Care, са изработени от висококачествени материали, лесни са за монтаж и имат отлични отводнителни свойства. Предлагаме различни решения според размера на банята ви.

 

Дължините на линейните сифони за баня, предлагани от Smart Care са: 585 мм., 686мм., 785 мм., 885 мм.. Цените им започват от 240 лева и достигат 305 лева. Следете и ежемесечните ни промоции и вземете линеен сифон по-изгодно.

 

С линеен сифон от Smart Care ще предпазите канализационната система от твърди предмети, ще получите перфектно отводняване и ще придадете на банята си модерен облик, без да се налага да размествате и оформяте плочките допълнително. Особено ако банята ви е луксозна и с обзавеждане от стъкло и камък, подходящият линеен сифон от Smart Care ще допълни шикозното й излъчване