Кои сме ние? 
SMART CARE е с дългогодишен опит в производството на душ кабини и дистрибуция на продукти за обзавеждане на банята. Тук ще намерите богато разнообразие на изключително качествени фаянс, теракот, гранитогрес, санитарен фаянс, вани, душ-кабини по индивидуален размер, паравани, огледала, стъклени и PVC плотове по поръчка, хидромасажни панели, смесителни батерии, мебели за баня, аксесоари и много други.

Идеи с бъдеще!
SMART CARE GLASS LINE е специалната ни линия за душ-кабини по поръчка. Често срещан проблем при нестандартните размери на новото строителство са стандартните размери на обикновените душ-кабини. Ние ви предлагаме възможност за душ-кабини и паравани според индивидуалните размери на вашата баня, както и различни възможности на отваряне. Така една на пръв поглед трудна за решаване задача, се превръща в ефектен детайл.

Нека говорим на "ти"
За нас е важен индивидуалният подход към всеки клиент. Знаем колко е важно, човек да се чувства добре в своя дом и как банята, на пръв поглед едно малко помещение, играе ключова роля за цялостната визия и уют. Ние сме до вас не само при избора на точните елементи и ефективното им комбиниране, но и при монтажа и следгаранционото обслужване. Стараем се всеки един от вас да бъде добре информиран за всеки един етап от изграждането на банята, защото професионализмът може да говори и на "ти".

SMART CARE РАБОТИ С ВЪОБРАЖЕНИЕ.